Bakuchi olie, koldpresset

20,00 kr.1.440,00 kr.

 

INCI: Bakuchiol / Psoralea Corylifolia Seed Oil

 

Oprindelse: Indien

 

Udseende: Mørk ravgul til rødbrun farvet væske

 

Lugt: Sød og nøddeagtig aroma

 

Koldpresset mager og meget letoptagelig olie.

 

 

Den lille 30 ml flaske er i glas. Ligeså er den lille 10 ml flaske i glas.

 

 

 

Beskrivelse

 

Bakuchi-olie er koldpresset, udvundet af frøene fra Psoralea corylifolia-planten, også kendt som Babchi, en ayurvedisk plante, hvis frø og frugt har en lang historie med brug i bl.a. Indien. Olien er sød og nøddeagtig i aromaen og fuld af essentielle fedtsyrer, der med fordel kan bruges i både hårpleje og anti-aging hudplejeprodukter.

Bakuchi olie kan bruges til ekstern påføring på hudmisfarvning og udslæt/hudlidelser. I håret kan bakuchi olie bruges i produkter til at bekæmpe skæl og reducere hårtab.

 

Bakuchi olie er et naturligt alternativ til retinol uden at have nogen af ​​de negative ting forbundet med retinol. Et af de bedste match i virkeligheden. Den har 99 % renhed, og er klinisk afprøvet, og har vist ved forsøg at kunne reducere hyperpigmention og rynker ligeså effektivt som Retinol. Og med en bedre hud tolerance. Så på mange måder et langt bedre produkt at vælge end Retinol.

Bakuchi olie siges at stimulere kollagen i flere af hudens lag og dermed at kunne være i stand til at reducere flere ældningstegn, herunder ruhed og tørhed, fine linjer og rynker og forbedre hudtonen, elasticitet og fastheden.

 

Yderligere information

Vægt N/A
Antal ml/liter

, , , , , ,