B12-Vitamin Ansigstcreme

110,00 kr.295,00 kr.

 

Denne smukke ansigtscreme er mild, fugttilførende og nærende på samme tid.
Cremen optages let, og efterlader huden blød og fugtet.

 

Lavet af 100 % naturlige råvarer, og hældt på glas á 50 ml. med sort låg.

 

B12-ansigtscremen fås som Neutral/uden duft.

 

Egenskaber:

  • Fugtbooster huden med planteekstrakt fra Perikon og Havtornebær, der tilfører huden antioxidanter
  • Rig på vitamin B12, A og E, der virker revitaliserende
  • Med kollagen, der giver huden glans og styrke

 

Der findes også en B12-vitamin Bodylotion 🦋

 

Natur der Virker

💗 ♥ 💗

 

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,

Beskrivelse

 

Denne ansigtscreme får sin flotte lyserøde farve fra B12-vitaminet (Cyanocobalamin), der tilsættes i pulverform; dette pulver er knaldrødt og ligner fint pulveriseret glimmer.

Ansigtscremen er en mild, blødgørende og nærende fugtighedscreme, som er særligt velegnet til sensitiv hud eller problemhud.

Vitamin B12 styrker hudens forsvar og virker regenererende. Når cremen påføres på de udsatte områder på kroppen, og absorberes af huden, blødgør og bidrager den med naturlig fugtighed.

B12-vitamin er en gavnlig ingrediens i din hudplejerutine, hvis du døjer med hudproblemer, da B-vitaminer i hudplejeprodukter har vist sig at have gavnlig effekt på rødme i huden.

B12-vitaminet i cremeform har i kliniske undersøgelser vist sig at være supereffektivt til behandling af en kløende, tør, rød og følsom hud.

Vitaminet i tabletform udskilles for hurtigt fra kroppen til at kunne nå at virke på huden, så skal du have den fulde effekt af vitaminet, skal det smøres direkte på de irriterede områder.

Derudover er denne creme tilsat bl.a.  Havtornebærolie og økologisk Perikon-ekstrakt. Hvor havtornbærolien er har et højt indhold af bl.a. A- og E-vitamin, samt Omega fedtsyrerne 3, 6, 7 og 9, og bruges især for dens cellefornyende effekt og healende virkning på hud der har fået solskader eller døjer med sår/eksem, har denne super-olie desuden en antibakteriel funktion, og et højt indhold af antioxidanter.

Det økologiske Perikon-ekstrakt er naturens egen førstehjælp til udsat hud, der kræver særlig pleje, og derudover efterlader det huden dejlig blød og smidig.

Endvidere er tilsat ren E-vitamin, for yderligere at optimere hudens eget forsvar, idet E-vitamin øger det antioxidante forsvar i huden, beskytter og reparerer og er derfor ikke til at undvære, da de forebygger for tidlig ældning af huden.

Denne ansigtscreme med bl.a. B12-vitamin er således med til at opretholde hudens naturlige fugtighed, og har en gavnlig effekt på tør og/eller skadet hud. 

 

Om vitamin B12 i hudpleje:

  • Vitamin B12 lindrer følsom og stresset hud
  • Hjælper med at lindre hudsygdomme som kløende, irriteret, betændt, rød og revnet hud
  • Hjælper med at forhindre solskadet hud
  • Beskytter hudbarriereskader fremkaldt af betændelse
  • Spiller en vigtig rolle i at fremskynde cellegendannelse og regenerering
  • Huden ser mere levende ud
  • Giver en flot lyserød farve på de kosmetiske produkter den tilsættes, uden at farve på hud/tøj

 

Ansigtscremen fås i klar glas med sort låg.  Der findes også en bodylotion, som er god til kropscreme, og som kan ses her 🦋


Indhold
: 50 ml

 

Kan anvendes til alle hudtyper.

 

Ingredienser:
Aqua, (Glycerin Vegetal, Aqua, Leontopodium Alpinum Flower/Leaf Extract, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate*), (Cetearyl Alcohol, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Cetearyl Sulfate), Stearic Acid, Glycerin*, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Rosa Canina*, Hippophae Rhamnoides*, Cocoyl Hydrolyzed Collagen, (Helianthus Annuus Oil, Retinyl Palmitate, Tochopherol), Cyanocobalamin (B12), E-202.
* = økologiske/biodynamiske råvarer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yderligere information

Vægt N/A
Antal

,

Du kunne også være interesseret i...