Ansigstcreme med B12-vitamin / 50 ml

110,00 kr.295,00 kr.

 

Denne ansigtscreme er mild, fugttilførende og nærende på samme tid.
Cremen er drøj i brug, men optages let, og efterlader huden blød og fugtet.

 

Lavet af 100 % naturlige råvarer, og hældt på glas á 50 ml. med sort låg.

 

B12-ansigtscremen fås som Neutral/uden duft.

 

Egenskaber:

  • Fugtbooster huden med planteekstrakt fra Perikon og Arnika olie, der tilfører huden antioxidanter
  • Indeholder økologisk Shea Nilotica butter, hvis naturlige indhold af vitaminerne A og E samt høje olieindhold gør den særligt velegnet at bruge til forskellige hudproblemer. Den er optimal til ansigtscreme, da den fedter langt mindre og optages hurtigere, end de andre sheabutter typer
  • Rig på vitamin B12, A og E, der virker revitaliserende

 

Der findes også en B12-vitamin Bodylotion 🦋

 

Natur der Virker

💗 ♥ 💗

 

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,

Beskrivelse

 

Denne ansigtscreme får sin flotte lyserøde farve fra B12-vitaminet (Cyanocobalamin), der tilsættes i pulverform; dette pulver er knaldrødt og ligner fint pulveriseret glimmer.

Ansigtscremen er en mild, blødgørende og nærende fugtighedscreme, som er særligt velegnet til sensitiv hud eller problemhud.

Vitamin B12 styrker hudens forsvar og virker regenererende. Når cremen påføres på de udsatte områder på kroppen, og absorberes af huden, blødgør og bidrager den med naturlig fugtighed.

B12-vitamin er en gavnlig ingrediens i din hudplejerutine, hvis du døjer med hudproblemer, da B-vitaminer i hudplejeprodukter har vist sig at have gavnlig effekt på rødme i huden.

B12-vitaminet i cremeform har i kliniske undersøgelser vist sig at være supereffektivt til behandling af en kløende, tør, rød og følsom hud.

Vitaminet i tabletform udskilles for hurtigt fra kroppen til at kunne nå at virke på huden, så skal du have den fulde effekt af vitaminet, skal det smøres direkte på de irriterede områder.

Derudover er denne creme tilsat bl.a. Arnika olie, Shea Nilotica butter og økologisk Perikon-ekstrakt. Hvor Perikon-ekstraktet er naturens egen førstehjælp til udsat hud, der kræver særlig pleje, og derudover efterlader det huden dejlig blød og smidig.

Endvidere er tilsat ren både A- og E-vitamin, for yderligere at optimere hudens eget forsvar, idet vitaminerne øger det antioxidante forsvar i huden, beskytter og reparerer og er derfor ikke til at undvære, da de forebygger for tidlig ældning af huden.

Denne ansigtscreme med B12-vitamin er således med til at opretholde hudens naturlige fugtighed, og har en gavnlig effekt på tør og/eller skadet hud. 

 

Om vitamin B12 i hudpleje:

  • Vitamin B12 lindrer følsom og stresset hud
  • Hjælper med at lindre hudsygdomme som kløende, irriteret, betændt, rød og revnet hud
  • Hjælper med at forhindre solskadet hud
  • Beskytter hudbarriereskader fremkaldt af betændelse
  • Spiller en vigtig rolle i at fremskynde cellegendannelse og regenerering
  • Huden ser mere levende ud
  • Giver en flot lyserød farve på de kosmetiske produkter den tilsættes, uden at farve på hud/tøj

 

Ansigtscremen fås i klar glas med sort låg.  Der findes også en bodylotion, som er god til kropscreme, og som kan ses her 🦋


Indhold
: 50 ml

 

Kan anvendes til alle hudtyper.

 

Ingredienser/INCI-deklaration:
Aqua, (Glycerin Vegetal, Aqua, Leontopodium Alpinum Flower/Leaf Extract, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate*), (Cetearyl Alcohol, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Cetearyl Sulfate), Stearic Acid, veg. Glycerin*, Helianthus Annuus Seed Oil, Arnica Montana Flower, Tochopherol nat., Butyrospermum parkii / Vitellaria paradoxa*, Helianthus Annuus Oil, Retinyl Palmitate, Tochopherol, d-alpha-tocopherol, sunflower oil , Allantoin, Potassium sorbate / E-202, Cyanocobalamin (B12).
* = økologiske/biodynamiske råvarer.

 

 

 

 

 

 

Yderligere information

Vægt N/A
Antal

,

Du kunne også være interesseret i...