Ananas Enzym 

30,00 kr.695,00 kr.

 

INCI: Aqua, Ananas Sativus Fruit Extract, Lactobacillus Ferment

 

Udseende:  Bleg gul væske. 

 

Duft: Frisk og lidt syrlig duft.

 

Anvendelse: Hudpleje, serum, specielt 

 

Indsatsmængde:   1.0% – 10.0% 

 

Selvom det er et produkt der er effektivt mod acne, så opnås der ikke større effekt, ved at bruge den ren på huden – tværtimod. Der vil være større mulighed for at få irriteret hud, med rødme. Ved at overholde den angivne indsatsmængde, og anvende Enzymet i en mager fugt cremebase, vil der opnås betydeligt større effekt.

 

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , ,

Beskrivelse

 

Ananas Enzym indeholder flere forskellige næringsstoffer,- antioxydanter og ikke mindst højt indhold af Bromelain.

Bromelain er et af verdens mest effektive enzymer. Det er kendt som et protelytisk enzym, hvilket betyder, at det har den unikke kvalitet, at det er i stand til at reducere betændelse i huden.

Bromelain enzymet hjælper med at nedbryde overskydende overfladeceller, rense porerne, hjælpe irriteret hud, samt stimulerer dannelsen af nye hudceller. Dagligt brug, vil give huden glød, og få den til at se frisk og sund ud, samt mindske bumser og uren hud.

Samtidig har Bromelains stærke antiinflammatoriske egenskaber.

En lille ekstra info, om Bromelain er, at det er et protein-fordøjende enzym (kaldet proteaser), hvilket betyder, at det er særligt fordelagtigt at tage det ved ethvert måltid, der inkluderer kød eller plantebaserede proteinkilder, for at hjælpe fordøjelsen, og optagelsen af ​​næringsstoffer.  Og det er en del af de fleste kødmørner produkter på markedet.   

Det er dog ikke lige den effekt, der er i spil i Ananas enzymet som det fremstår her, da det er fremstillet til brug i kosmetik. Og er meget velegnet til anvendelse i produkter til problemhud med acne og lignende.

Ananas enzym kan til en vis grad sammenstilles med de forskellige AHA ekstrakt typer, der også er suveræne at anvende til den type hudproblematikker. Generelt kan siges om alle de her typer af frugtbaserede Enzymer, at det er nogle af de absolut mildeste peelere, der hurtigt kan exfoliere døde hudceller, og på den måde gøre at huden hurtigt fremstår friskere i udseende. Og da de er meget milde er de velegnede til produkter til daglig anvendelse.

Så bestemt også til hud der ikke har Acne problematikker, er Ananas Enzymet en spændende råvare, da dens evne til at dybde rense huden kommer i spil, og hjælper til med, at huden får mere liv og vitalitet.

Velegnet til: 

 • Velegnet til: 
  • Serum
  • Cremer
  • Skintonic/ facemist
  • Renseprodukter
  • Celluitiscremer
  • Exfolierende produkter

 

 

 

 

 

Yderligere information

Vægt N/A
Antal ml/liter

, , , , ,