Aloe Vera gel

18,00 kr.475,00 kr.

 

INCI: Aloe Barbadensis Leaf Juice (1-5%), Citric Acid (0.1%), Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide (0.1-0.5%), Potassium Sorbate (0.1%), Carbomer (0.5-1%), Benzyl Alcohol (0.1-0.5%), Phenoxyethanol (0.5-1%), Aqua (water) (50%), Decylene Glycol (0.1%), Caprylyl Glycol (0.1-0.5%).

 

Udseende: Klar Aloe Vera gel.

 

Duft: Meget duft neutral.

 

Oprindelse: Aloe Vera juicen der er anvendt til at fremstille gelen af, kommer fra Sydamerika.

 

Ph: 6,5-7

 

Konservering: Denne sammensætning indeholder en parabenfri konserverings kombination, der hvis produktet er opbevaret under normale forhold, gør at det vil kunne holde sig 2-3 år.

 

Da det er et produkt der både kan bruges som den er, eller til at tilsætte olier,- aktivstoffer mm, op til max 10 %, så skal man lige være OBS på, at tilsætter man over 10 % bør der tilsættes ekstra konservering. Her vil det være bedst med f.eks, Cosgard / Geogard eller Plantaserve P.

 

Aloe Vera gel er i sig selv et meget fugtende produkt, der kan bruges som den er som en super fugtgiver. Eller den kan bruges som en base, der kan tilsættes op til 10% af Olier,- Ekstrakter,- og aktivstoffer som forskellige Vitaminer,- Collagen mm. Så man på en meget enkel måde kan fremstille super serum.

 

Beskrivelse

 

Hvis man køber en 50 ml kommer den i en flaske med pumpe, direkte til at bruge. Der kan være forskellige farver af pumper.

Køber man 2,5 kg vil Aloe vera gelen komme i en spand. I de andre størrelser kommer den i flasker.

Aloe vera gel er lavet fra ren Aloe vera juice. Plantesaften Aloe vera indeholder flere forskellige mineralstoffer,- Aminosyrer og flavonoider. Dertil kommer flere forskellige vitaminer som:

  • Vitamin B kompleks
  • Vitamin C
  • Carotin / Vit. A
  • Folic syre

Den er meget anvendelig i produkter til meget fugtkrævende hud. Også til fedtet og uren hud er den meget velegnet.

Velegnet til:

  • Øjenprodukter
  • Aftershave
  • Serum
  • Som kølende eftersolprodukt.
  • Insektspray ren / tilsat lidt jap.Pebermynteolie, til at tage kløe. 
  • mm

Kan også anvendes ren, som den er f.eks til efter sol, ved let forbrændning, eller med lidt japansk Pebermynte olie i, til at tage kløe fra myggestik.

OBS: Pas dog på, med ikke at komme for meget pebermynteolie i, og huske at skylle hænderne hvis fået den på der og ikke blot sprayet ud på huden, da det hvis det kommer i øjnene ikke er så behageligt på grund af pebermynteolien.   

 

 

Yderligere information

Vægt N/A
Antal ml/liter

, , , ,