AHA Frugtsyre ekstrakt 50 %

58,00 DKK810,00 DKK

Inci: Alpha hydroxy acid extract

Består af: AHA- frugtsyre ekstrakt. 50%, med udtræk fra Passionfrugt, Citron,-Vindruer og Ananas,- i lactic acid (mælkesyre) citric acid,( citronsyre) ,-tartaric acid (vinsyre) og glycolic acid. ( Glykol syre). Også kaldet Alpha hydroxy acid.

Udseende: Klar væske

Duft: Frisk og en anelse syrlig i duften.

Anbefalet dosering:

  • Til fugttilførende produkter: 1-5 %
  • Til Peeling: 10-20 %

Ph-værdi: 

Alt efter indsatsmængden, virker AHA ekstraktet fugtende eller peelende. Det kan hjælpe til at opløse og fjerne døde hudceller, og derved fremme dannelsen af nye hudceller.

AHA ekstraktet har en vis effekt mod allerede opståede rynker , og virker neddæmpende omkring opståelse af nye rynker ved daglig brug  i et produkt.

Hvis man gerne vil have sin olie i en glasflaske, så kan man altid være sikker på, at den lille 30 ml flaske jeg har er i glas. 

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,

Beskrivelse

Mange hudlæger og klinikker anvender AHA ekstraktet rent til en stærk peeling, ved voldsom acne. Men der skal man op i de høje koncentrationer, og det bør man ikke selv kaste sig ud i.

Min erfaring med cremer og produkter med AHA ekstraktet i, er at det fungerer bedst over længere tid. Og så i f.eks 5% i en meget mager  og fugttilførende creme.

Det duer ikke optimalt i fede cremer, hvor hvis man som der anbefales typisk til en ansigtscreme kommes 5- 8 % i, så bliver effekten nærmest indkapslet i de fede olier og råvarer i den type cremer, og man får ikke nogen effekt overhovedet.

Det er ikke unormalt, at man i starten hvor man anvender den, godt kan blive både lidt rød og lidt varm i huden. Men typisk går der 2-3 uger og så regulerer det sig selv. Det er ofte hvis huden ikke har været særlig vant til at få særlig mange aktivstoffer tilført.

Er det for voldsom, kan man lave en portion creme, hvor indsatsen er nogle % lavere.

Den kan til celluitis hud på lår og andre steder, laves som en lotion med 20-25% for ekstra virkning til at nedbryde den type hud. Men med den %  indsats må den må ikke anvendes i ansigtet.

Velegnet til: 

  • Serum
  • Cremer
  • Skintonic/ facemist
  • Hårprodukter
  • Celluitiscremer
  • mm

AHA ekstraktet fåes i flere forskellige opløsninger. Og ligeledes baseret på flere forskellige kombinationer af frugter.

Jeg nævner her de koncentrationer jeg har mulighed for at skaffe, af dem har jeg yderligere AHA 20 og AHA 35 hjemme. I tabellen herunder er de vejledende indsatsmængder, alt efter formålet for de forskellige.

 Indsats ved:                                         fugttilførsel:                      Peeling: 

AHA 5:                                                             5-10% –
AHA 20:                                                            5-10%                              20-30%
AHA 21:                                                            5-10%                              20-30%
AHA 35 :                                                            1-5%                               15-25%
AHA 50 :                                                            1-5%                                10-20%

Det er udelukkende fremstillet på vegetabilsk basis og uden dyreforsøg.

Yderligere information

Vægt N/A
Antal ml/liter

, , ,

Du kunne også være interesseret i...