Ærte Peptide / Hydrolyzed protein

22,00 kr.1.120,00 kr.

 

INCI: Pisum Sativum (Pea) Peptide, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate

 

Udseende: Klar, let sløret, flydende væske

 

Indsatsmængde: 1 – 5%

 

Opløselighed: Vandopløselig

 

pH-værdi: 3 – 5

 

Ved 10 og 30 ml kommer Peptiden i glasflasker. Ved de andre størrelser er det plastflasker.

 

 

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,

Beskrivelse

 

Anti-aging er den seneste trend inden for hårpleje og Ærte Peptide / Hydrolyzed protein giver en potent og omkostningseffektiv løsning. Ærte Peptide / Hydrolyzed protein leverer volumengivende og antioxidantdrevne anti-aging fordele samt filmdannende og konditionerende fordele. Fremstillet ved hjælp af en proprietær fermenteringsproces flytter dette peptid hydrolyserede vegetabilske proteiner ind i en ny æra.

Proteiner hydrolyseres traditionelt ved hjælp af syrer, alkalier og enzymer eller enkombination deraf for at producere tilfældige aminosyresekvenser. Mens traditionelle metoder til hydrolyse er velaccepterede og effektive, er de forenklede bestræbelser på at duplikere den normale cellulære protein-katabolisme. Celler fordøjer proteiner til specifikke sekvenser for at opfylde deres ernæringsbehov.
Hydrolyserede proteiner såsom soja, hvede eller havre er blevet brugt til at give håret plejende fordele og filmdannende egenskaber i årtier. Disse hydrolysater består af peptider med tilfældige aminosyresekvenser, der hjælper med at forbedre hudens elasticitet og tekstur og hydrering af håret.
Den seneste indsats inden for ernæringsindustrien har fokuseret på udvælgelsen af mere præcise proteinfragmenter for at forbedre fordelene ved kosttilskud. I løbet af den forskning er det blevet klart, at proteinfragmenter fra forskellige kilder har forskellige fordele. En af disse er Ærte Peptide / Hydrolyzed proteinet.

For nylig har Ærte Peptide / Hydrolyzed-proteinerne tiltrukket sig interesse fra ernærings- og
sundhedsfortalere som et plantebaseret, hypoallergent protein, der giver en høj biologisk værdi (BV). I gennemsnit har Ærte Peptide / Hydrolyzed protein en BV-værdi på 65,4% sammenlignet med Sojaprotein, som har et BV-gennemsnit på 50,0% og hvedeprotein med et BV-gennemsnit på 49,0%. Biologisk værdi er en nøjagtig indikator for et proteins tilgængelige ernæringspotentiale. Selvom det kan have haft en beskeden begyndelse, har den forbedrede biotilgængelighed af Ærte Peptide / Hydrolyzed protein fanget markedet med storm, og praler, at dette produkt er kvalitetsalternativet til andre vegetabilske proteiner.

Ærte Peptide / Hydrolyzed protein er en komplet kilde til essentielle aminosyrer. Faktisk har undersøgelser vist, at Ærte Peptide / Hydrolyzed protein har den mest afbalancerede aminosyreprofil af ethvert vegetabilsk protein, bestående af 22 aminosyrer, især rig på lysin. Lysin fungerer som en vital byggesten i menneskets biologi. Da lysinsyntese ikke forekommer naturligt i kroppen, skal den opnås fra eksterne kilder, såsom protein afledt af Ærte Peptide / Hydrolyzed protein.

Ærte Peptide / Hydrolyzed proteinets filmdannende egenskaber gør det til en effektiv fugtighedscreme, der giver beskyttende fordele og en silkeblød fornemmelse til håret eller huden. Den seneste efterspørgsel efter anti-aging hårprodukter har fået formulererne til at opsøge materialer og fremstillingsmetoder, der vil tillade målrettede krav.
Ærte Peptide / Hydrolyzed protein reducerer skader forårsaget af frie radikaler for at fremme
hovedbundens og hårsækkenes sundhed, hvilket giver et ungdommeligt, voluminøst hår.

Cruelty-free og Vegan-certificeret.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sikkerhedssætninger:

P233: Hold beholderen tæt lukket
P281: Brug personligt beskyttelsesudstyr efter behov
P402: Opbevares på et tørt sted
P404: Opbevares i en lukket beholder
P410: Beskyttes mod sollys
P411: Opbevares ved temperaturer, der ikke overstiger 32°

 

Yderligere information

Vægt N/A
Antal ml/liter

, , , , , ,