Acne Control Sebum

20,00 kr.395,00 kr.

 

INCI: Butylene Glycol & Aqua & Spiraea Ulmaria Extract & Lactobacillus Ferment

 

Udseende: Klar brun flydende væske

 

Indsatsmængde: 2 – 5%

 

Opløselighed: Vandopløselig

 

pH-værdi: 4,5 – 5,5

 

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,

Beskrivelse

 

BAGGRUND
Fedtet hud og rødme efterlader ikke et fejlfrit første indtryk. Talg kommer primært fra talgkirtlerne, som er i høj overflod på ansigt, bryst og skuldre. Efter at sebum er produceret, migrerer det til lipidfyldte celler og udskilles til sidst på overfladen af statum corneum gennem porerne. Tidligere behandlinger til behandling af overskydende talg involverede typisk brugen af talkum til at absorbere og maskere glans. Dog kan talkum efterlade en kraftig ophobning på huden, der blot skjuler problemet og forårsager tilstoppede porer.
Påvirket af forskellige tilstande kan huden og hovedbunden blive rød, kløende, fedtet, tør og skællet. Regelmæssig fugttilførsel, vask og/eller konditionering løser måske ikke disse problemer, men gør dem faktisk værre.

VIDENSKAB
Acne control sebum reducerer aktiviteten af talgkirtlerne ved at hæmme aktiviteten af 5α-reduktase. Det vil begrænse mængden af sebumsekretion på grund af en astringerende virkning af dets tanniner og kan forhindre acne, der er forårsaget af bakteriel spredning. Enzymet 5α-reduktase er ansvarlig for produktionen af androgenhormonet ihydrotestosteron, der genererer talgkirtlernes aktivering. Ved at hæmme 5α-reduktase kan vi reducere mængden af produceret talg betydeligt. Desuden frembringes en astringerende effekt af tanniner, fordi tanniner er i stand til at trække væv sammen og trække poreåbningerne i huden sammen. Endelig fordi der er et fald i ophobningen af talg i pilo-talgkanalen. Dette
fører også til mindre bakteriel spredning, hvilket reducerer problemhud for et sundere generelt udseende.

FORDELE
Acne control sebum kommer fra gallotanninerne og ellagitaninerne fra engsød. Engsød virker  naturligt astringerende for at reducere aktiviteten af talgkirtlerne ved at hæmme aktiviteten af 5α-reducase. Dette begrænser igen mængden af talg, der udskilles på grund af en astringerende effekt af tanninerne og kan hjælpe med at forhindre problemhud.
Acne control sebum regulerer talgproduktion og sekretion, så vi ikkebare dækker over problemet, men giver en løsning!

Opbevaring: Beskyttet mod direkte lys og fugt ved en temperatur på 10°-25°C grader
Holdbarhed: God holdbarhed i lukket beholder .
Dette produkt bør tilsættes til en formulering til den anbefalede brugsgrad.

Cruelty-free og Vegan-certificeret

 

Sikkerhedssætninger:

P233: Hold beholderen tæt lukket
P281: Brug personligt beskyttelsesudstyr efter behov
P402: Opbevares på et tørt sted
P404: Opbevares i en lukket beholder
P410: Beskyttes mod sollys
P411: Opbevares ved temperaturer, der ikke overstiger 32°

 

Yderligere information

Vægt N/A
Antal ml/liter

, , , , ,