Ricinusolie ØKO

28,00 DKK1.140,00 DKK

INCI: Ricinus Communis Oil (organic)

Udseende: Farveløs lidt tykflydende olie.

Duft: Lidt speciel, måske lidt tung i det olieduft.

Koldpresset olie, der er presset fra Økologiske skalfrie frø fra olieplanten (Ricinus communis).

Ricinusolie kendes også under navnet castor olie, eller amerikansk olie.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , , ,

Beskrivelse

Holdbar op til 3-4 år, pga. indholdet af den specielle fedtsyre, ricinolsyre.

Ricinusolie har et naturligt indhold af antiinflammatoriske phytosteroler og virker udglattende, idet den øger hudens fugtniveau.
Det er dog en meget fed olie, der kun langsomt absorberes af huden, og derfor ikke velegnet til at stå alene.

Ricinusolie er god til massageolieblandinger i små doser,kombineret med mere magre olier som ex. mandel-eller jordnødolie, eller sesamolie, hvir man ønsker en massageolie med  større viscositet.
Ricinusolie erogså meget velegnet til renseprodukter da den har en evne til at “suge skidt til sig”. Og for dens flotte glans og dens ikke umiddelbare optagelighed, bruges den ofte til både lipgloss og læbepomademix.
Også kendt som laxative på grund af indholdet af Ricin, der i for store doser er giftigt.

Velegnet til produkter som: 

  • Massage/ i blandinger til at give drøjere træk til olien.
  • Lipgloss
  • Læbepomader/ Læbestift
  • Neglebåndsolie

Yderligere information

Vægt N/A
Antal ml/liter

, , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *