Olibanum olie/ Frankincense

50,00 DKK760,00 DKK

Inci: Boswellia carteri

Også kendt som Frankincense Olibanum
Oprindelse: Boswellia

Udtrækningsmetode: Co2 udtrukket.

Plantedel: Harpiks
Udseende: Klar til lys gul

Indeholder følgende af de 26 deklarationpligtige parfumestoffer: Alfa-Pinen,- D-limonen,-Pseudopinene.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Bruges ofte i meditation sammenhænge. Hjælper til at lette stress symptomer.

I hudplejen bruges den ofte til den tørre og modne hud,da den virker cellefornyende.

Yderligere information

Vægt N/A
Antal ml/liter

, , ,