Jojobaolie, vandopløselig

20,00 kr.1.140,00 kr.

 

INCI: (vandopløselig olie bestående af:) Simmondsia Chinensis seed oil ( 98 %), Polysorbate 85 (2%)

 

Oprindelse: Jojobaolie, koldpresset

 

Udseende: Gullig, let orange farve.

 

Duft: Mild lidt krydret og en anelse olie agtig duft.

 

Jojobaolie er en af de meget  letoptagelig olie, der ligger tæt i lighed på hudens naturlige sebum.

Vandopløselige olier, er almindelige gode basis olier tilsat en lille % sats af Polysorbate 85, hvilket gør at basis olien ændrer struktur, og bliver opløselig i vand.

 

Hvis man gerne vil have sin olie i en glasflaske, så kan man altid være sikker på, at den lille 30 ml flaske jeg har er i glas. Ligesådan ved de olier hvor de kommer i pipetteflasker, vil de også altid være af glas. 

 

Når du vælger flasken på 300 ml, kommer den i en brun hård plastflaske der følger en pumpe med til. På den måde er den meget velegnet at have stående til direkte anvendelse til massage, uden at skulle åbne/lukke. Flasken er let at genfylde.

 

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , ,

Beskrivelse

 

En vandopløselig olie, er en let ikke fedtende olie, der indeholder de samme Vitaminer,- Mineraler og andre aktivstoffer som den olie der er basis normalt har.

Der findes mange forskellige, og fælles for dem er, at de optages langs bedre af huden og efterlader huden mere blød og ikke fedtet på samme måde som de almindelige olier ofte gør.

De vandopløselige olier kendes derfor oftest mest af massører, da de letter både efterrengøring, men også giver en mindre fedtet/klistret hud for den der bliver masseret.

Efter påføring på huden, skylles det overskydende olie let af, samtidig med at det er betydeligt enklere at rengøre lagner og håndklæder efterfølgende.

 

De vandopløselige olier kan også let tilsættes dråber af Æteriske eller essentielle olier.

En vandopløselig olie er dog oplagt at bruge mange andre steder til hudpleje, på grund af deres letoptagelighed.

Her bør man være opmærksom på, at de stadig er lige så forskellige magre som fede, som før de blev vandopløselige. Og derfor ikke bare kan bruges til den samme type produkter.

 

Velegnede til produkter som / Gælder især for den vandopløselige Jojobaolie :

  • Ansigtsmassage
  • Skintonic
  • Magre cremer/ Serum typer
  • Renseprodukter
  • Babyprodukter
  • Flydende vaskesæber/ gerne i foamer flasker

 

Yderligere information

Vægt N/A
Antal ml/liter

, , , , ,