Soja voks mix

20,00 DKK1.060,00 DKK

 Inci: Hydrogenated soyabean oil/wax / Hydrogentated Rapeseed Oil / cocos nucifera

Oprindelse: Denne soyavoks er et 100% ikke petrolium produkt, der kommer fra en fornybar resurse. Det vil sige det er fuldstændig nedbrydeligt og genanvendeligt. Det er et miks af rene vegetabilske vokstyper, og ikke iblandet hverken parafin eller stearin, som indimellem forekommer med nogle typer.

Smeltepunkts temperatur: 68-88 grader

Ophældningstemperatur: 68-79 grader

Max dufttilsætning: 8%

På det link her, kan du læse noget generel information om at støbe lys og nogle af mine vokstyper, hvordan de fungerer.

Information om lysestøbning.  

Lys, div.info

Ryd

Beskrivelse

Hvis du er interesseret i en større portion end du lige kan komme til at vælge, så send lige en mail til mig med den mængde du ønsker på:

cremecompagniet@mail.dk

Soja voks er et rent botanisk og dermed vegansk produkt. I mikset her kommer den blandet med en vegansk Rapskimvoks og en kokosvoks. Den kommer her i små kugler der gør det let at smelte og arbejde med. Sojavoks har en mild og fin duft i sig selv, og ligeledes er de to andre vegetabilske vokstyper helt duftneutrale . Det gør det let at indarbejde med selv meget milde dufte.

Voks blandingen  er meget lys i farven hvilket også betyder, at ønsker man at tilsætte f.eks lysfarve, bruges der meget lidt.

Når den bruges til lys eller duftvoks, brænder den meget rent, og helt uden den os/ røg som typisk ses ved stearin og parafin baserede lys.

Når man vil lave sojavoks mix lys, smeltes voksen og når helt smeltet tilsættes farve og der røres omhyggeligt rundt.

Tag gryden af varmen, og tilsæt ønsket evt. duft.

Hæld på forme, og lad lysene få lov at stå og køle helt ned.

Til duftvoks i duftlampen, kan man bruge gamle isterningeforme og lignende og smelte voksen og komme forskellige duft i rummene, hæld den flydende voks over og rør lige forsigtigt evt med enden af en ske.

På den måde kan man enkelt lave forskellige duftvokse til sin lampe, så man ikke skal tænke på at fylde vand på ofte.

Man kan også bruge de her støbeforme, der giver en voks i en fin og passende størrelse til duftlamper.

Link kommer

Man kan selvfølgelig hvis man bare vil have en enkelt duft, tage en lille håndfuld og komme i lampens skål, tænd lyset, og voksen smelter og så ned i den flydende voks komme en hel del af den ønskede essentielle eller æteriske olie. En hel del fordi den jo gerne skal holde længe.

Brug aldrig vand i skålen samtidig med voks.

Denne her voks kan tage op til 8 % dufttilsætning.

Der er flere andre mulige typer ren sojavoks, der hver især har andre muligheder end denne.

Det vil sige, at de hver især kan optage forskellige mængder duft, og farve. Men umiddelbart er en tilsætning på 5-6 % rigtig meget,og som regel rigeligt. Især fordi der er tale om en basis råvare der ikke har nogen markant duft i sig selv.

Yderligere information

Vægt N/A
Antal gr/kg

, , , ,