Soja voks Eco CB135

20,00 DKK910,00 DKK

Hvis du er interesseret i en større portion end du lige kan komme til at vælge, så send lige en mail til mig med den mængde du ønsker på: cremecompagniet@mail.dk

Inci: Hydrogenated soyabean oil

Oprindelse: Denne soyavoks er et 100% ikke petrolium produkt, der kommer fra en fornybar resurse. Det vil sige det er fuldstændig nedbrydeligt og genanvendeligt. Det er et miks af rene vegetabilske vokstyper, og ikke iblandet hverken parafin eller stearin, som indimellem forekommer med nogle typer.                                                                                                                    Når den har ret til at hedde det her ” eco” er det fordi dens oprindelse kendes. Den type voks typer koster lidt mere end de andre, da det kræver lidt flere ressourcer, at følge dem præcist,- og de ikke laves i beholdere hvor der kan være råvarer fra mange leverandører, men her fremstilles separat.

De er ligesom de andre sojavoks typer både Veganske og fremstillet uden der har været involveret testning på dyr.

Denne her Soja CB 135 er fremstillet af voks fra UK, der er fuldt sporingsbar.

Smeltepunkts temperatur:  max 70 grader. OBS: Hvis den opvarmes højere end 70 grader, kan den blive misfarvet.

Ophældningstemperatur: 55-60 grader

Max dufttilsætning: 12 %

Opvarm denne voks til max 70 grader, da den ellers kan se misfarvet ud. Lad den få lov til at køle ned til ca 60 grader, hvor der tilsættes duft og evt. lysfarve. 

Herefter kan den hældes på beholdere/ glas.  

På det link her, kan du læse noget generel information om at støbe lys og nogle af mine vokstyper, hvordan de fungerer.

Information om lysestøbning.  

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,

Beskrivelse

Soja voks er et rent botanisk og dermed vegansk produkt. Den kommer her i små kugler der gør det let at smelte og arbejde med. Sojavoks har en mild og fin duft i sig selv. Det gør det let at indarbejde voksen med selv meget milde dufte.

Voks blandingen  er meget lys i farven hvilket også betyder, at ønsker man at tilsætte f.eks lysfarve, bruges der meget lidt.

Når den bruges til lys eller duftvoks, brænder den meget rent, og helt uden den os/ røg som typisk ses ved stearin og parafin baserede lys.

Når man vil lave sojavoks lys, smeltes voksen og når helt smeltet tilsættes farve og der røres omhyggeligt rundt.

Tag gryden af varmen, og tilsæt ønsket evt. duft.

Hæld på forme, og lad lysene få lov at stå og køle helt ned.

Til duftvoks i duftlampen, kan man bruge gamle isterningeforme og lignende og smelte voksen og komme forskellige duft i rummene, hæld den flydende voks over og rør lige forsigtigt evt med enden af en ske.

På den måde kan man enkelt lave forskellige duftvokse til sin lampe, så man ikke skal tænke på at fylde vand på ofte.

Man kan også bruge de her støbeforme, der giver en voks i en fin og passende størrelse til duftlamper.

Man kan selvfølgelig hvis man bare vil have en enkelt duft, tage en lille håndfuld og komme i lampens skål, tænd lyset, og voksen smelter og så ned i den flydende voks komme en hel del af den ønskede essentielle eller æteriske olie. En hel del fordi den jo gerne skal holde længe.

Brug aldrig vand i skålen samtidig med voks.

Denne her voks kan tage op til 12 % dufttilsætning.

Der er flere andre mulige typer ren sojavoks, der hver især har andre muligheder end denne.

Det vil sige, at de hver især kan optage forskellige mængder duft, og farve. Men umiddelbart er en tilsætning på 5-6 % rigtig meget, og som regel rigeligt. Især fordi der er tale om en basis råvare der ikke har nogen markant duft i sig selv.

Yderligere information

Vægt N/A
Antal gr/kg

, , , ,