Jordnøddeolie

25,00 DKK355,00 DKK

Inci: Arachis Hypogaea

Udseende: Klar lys, en anelse gullig.

Duft: let nøddeagtig, olie duft.

Udvundet af dyrkede jordnødder.

 

Ryd

Beskrivelse

Jordnødde olie udvindes af kernerne/frøene af en af de dyrkede varianter af Arachis hypogaea.
Den har et højt naturligt indhold af E-Vitamin.
Det er en middel fed olie, der dog er ret letoptagelig.
Da den ikke er så dyr som mange andre olier, er det en prisfornuftig olie at anvende til sæbe. Kombineret med olier som kokosnødolie f.eks laver den en stabil og mild sæbe med gode hudplejende egenskaber.

Da nogle kan reagere allergisk på jordnødder er det dog vigtigt at huske at mærke det korrekt på etiketten på produktet.

En af Edgar Cayce `s absolut favorit olier var jordnødolie. Den brugte han også til sin berømte olieblanding.

Den blanding kan ses med gode råd på dette link:

http://www.annettaagot.dk/artikler/40-sundhed/301-edgar-cayces-ansigts-og-krops-olie

Yderligere information

Vægt N/A
Antal ml/liter

, , , , ,