Hybenrose balm lux

35,00 DKK105,00 DKK

Indeholder: Mangobutter Øko,- Hybenbutter Øko,- Hybenkerne olie Øko,- Coco Caprylate,-Alkanarod,A-Vitamin palmitat,- E-Vitamin acetat,- Rose Absolu 

Koldtpisket produkt.

Meget lækker og let optagelig face balm, med en masse gode Aktivstoffer og Vitaminer. Meget drøj i brug, på grund af behandlingen/piskningen af råvarerne.

Tilsat ægte Rose absolu.

Brug kun lidt ad gangen og masser blidt ind i ansigt og på halsen. Brug ikke for meget, det er ikke meningen huden skal fedte.

Nogle butters lader sig lettere end andre piske helt bløde uden opvarmning. Det gælder f.eks Sheabutter. Og alle butters kan ved opvarmning blive helt bløde. Men her til den facebalm, har jeg valgt at lave den koldrørt, og derfor kan det fra Mangobutteren Øko lige når man tager en portion af balmen føles en smule som små korn. Men det er kun butter, og de bliver straks opløst når balmen smøres ind i huden.

Du finder opskriften her:

Deklaration: Mangobutter Øko,- Hybenbutter BIO,- Hybenkerneolie BIO,Coco Caprylate,E-Vitamin,A-Vitamin,Rose Absolu ,- Alkanarod

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Denne butter er lavet koldrørt. Ved at piske butters op på denne måde, får man et produkt der føles og optages meget anderledes end ved at bruge butters og olier der smeltes og røres koldt.

Den whippede butter glider utrolig let ind i huden, og gør det meget lettere at bruge de fede olier og butters også på tidspunkter hvor det ellers kan være svært at smøre sig ind i dem, fordi det vil fedte for meget.

Hyben rose balmen her er mest velegnet til ansigtet, fordi den er lavet med den meget letoptagelige Hybenolie BIO og også Hybenbutter Øko, der ligesom Hybenolie er en meget letoptagelig butter.

Derudover er der anvendt Mangobutter Øko som basebutter til den. Mangobutter er også en af de butters, der føles lettere end f.eks Sheabutter.

Balmen er tilsat den ægte æteriske Rose Absolu olie. Til en portion på 600 gr, er der brugt 10 ml af den ægte Rose olie, hvilket gør den dufter meget igennem, og den nærmest i lux varianten her, kan betegnes som en kombination af Facebalm og Parfume balm.

Man kan lave både koldt og varmt whippet produkter. Denne er koldtwhippet.

Yderligere information

Antal

,

Antal gr/kg

,