Alkyl Benzoate C-12-15

22,00 DKK160,00 DKK

Inci: C 12-15 Alkyl Benzoate

Opløselig i olie og alkohol. Uopløselig i vand og glycerin.

Udseende: Klar og tyndtflydende.

Duft: Ingen speciel duft.

Indsats: 1-30 %. Fabrikanten foreslår det jeg angiver her. Men der oplyses at i test hvor der er anvendt 100% af den, observeres ingen reaktion eller irritation i huden.

C 12-15 Alkyl benzoate  er fremstillet af  Benzoe syre og C 12-15 alkohol.

Det er en letvægts blødgører, der kan bruges ligesom en almindelig Vegetabilsk olie i formulationerne / opskrifterne.  Det er et produkt der kun findes som raffineret.

C 12-15 Alkyl benzoate bruges for sin fremragende evne til at få et produkt og andre råvarer til at føles langt mindre fedtede. Derfor meget velegnet til produkter med højt indhold af tunge olier,- butter,- rene kropsolie blandinger mm.

Den kan erstattes af Isopropyl Myristate  eller Coco caprylate.

Ryd

Beskrivelse

C 12-15 Alkyl benzoate er utrolig god til at reducere følelsen af fedtethed, af et produkt.

Selv produkter der kun består af olier og butters, som whipped butter, og som kan føles meget tungt optagelige, der er en tilsætning af 6-10 % af  C 12-15 Alkyl benzoate istand til at gøre, at det færdige produkt føles lang blødere og lettere optaget på huden.

I opskrifter med en mindre fedtfase og en vandfase, kan man med fordel bruge den istedetfor en lille del af olien i opskriften, til at give et lettere og hurtige optageligt produkt.

Den ses ofte anvendt i Solprodukter. Det skyldes, at den er istand til at hjælpe de aktive ingredienser / Solfiltrene i den type produkter, til at blive spredt jævnt igennem hele formuleringen/ produktet.  Og det betyder i den sidste ende, at huden opnår en bedre beskyttelse af de anvendte Solfiltre når C 12-15 Alkyl benzoate er med i formuleringen.

Hvis man bruger højere koncentrationer af C 12-15 Alkyl Benzoate , kan man lave meget bløde og lette :

  • Flydende kropssæber
  • Makeup renseprodukter
  • Rensegel

Yderligere information

Vægt N/A
Antal ml/liter

, ,