Vegetabilske olier

Jeg har virkelig mange forskellige af de koldtpressede basis olier. Der er efterhånden også en pæn del økologiske olier herimellem. Normalt vil de alle som udgangspunkt være koldtprerssede, altså også de ikke økologiske og ikke raffinerede. Der er dog en enkelt undtagelse, som er hvedekimsolien. Det er udelukkende fordi af den olie har jeg tre typer. Den øko og koldtpressede der er meget orange og duftende af hvedekim. Uovertruffen til salver og fede virke cremer.En klar lugtfri vandopløselig hvedekimsolie til de cremer der skal være magre og letoptagelige men hvor man stadig gerne vil berige med denne her olie med det høje indhold af E-Vtaminer. Og så den raffinerede hvedekimsolie, der er klar og ikke nær så gennemtrængende i duften som den øko, og det er til dem der stadig gerne vil have oliens virkestoffer, men ikke duer til duften.

Jeg synes det er vigtigt man kan se olierne, og deres farve. Optimalt hvis man også kunne dufte dem, men der er vi ikke endnu:) Vigtigt fordi det kan ændre meget på det færdibge udseende af ens produkter. Og der er meget stor forskel på olierne. Som lige beskrevet f.eks med hvedekimsolien, menm også ved f.eks avocado og hampeolierne, der ved de koldtpressede er klare medens de øko udgaver af de samme to er meget mørkegrønne.

Så derfor er der ved alle mine olier ikke blot billeder af en flaske med en etiket, men en klar karaffel med olien i, så det tydeligt ses hvordan den er.

Når jeg  har så mange olier, er det fordi det efter min mening er en af de bedste og enkleste kilder til at tilføre gode aktivstoffer til huden. Og så også fordi vores hud er meget individuel, og olier kan føles meget forskellig og optages lige så forskelligt.

Den optimale blanding til netop ens egen hud, kan ved at der er det store udvalg lettere opnåes og mikses.

Viser 1–12 of 68 resultater