Tyrkisrødolie

25,00 DKK695,00 DKK

Inci: Sulfated Ricinus Communisus

Oprindelse: Forsæbet ricinus/castor olie.

Udseende: Fed tyktflydende rød-brun olie.

Duft: Lidt tung speciel duft.
Vandopløselig flydende olie, med ph på ca 7,5.
Fremstilles ved at lave en forsæbning af Castor olie, der derved bliver istand til at optages med vand.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , , ,

Beskrivelse

Tyrkisrød olie bruges ofte til badevandet til badning af babyer / børn, hvor man ikke ønsker at bruge sæbe.
Virker fugtbevarende og plejende, og er derfor også rigtig god til at anvende i badeolie og badesæber til alle andre. Brug her ca 2-3 spiseskeer til et babybadekar.
Tyrkisrød olie kan også bruges i karbad, og på den måde, er det den eneste olie, der er  istand til at få tilsætning af æteriske olier til badevandet til at blive optaget og ikke blot ligge som perler ovenpå vandet. Men istedet med den, opnåes  en type “mælkebad” hvor man får glæde af de tilsatte æteriske olier.

Yderligere information

Vægt N/A
Antal ml/liter

, , , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *