SCS / Sodium coco sulphate

25,00 DKK685,00 DKK

Inci: Sodium Coco-Sulfate

Sodium Coco-Sulfat (SCS) er en anionisk Tensid fremstillet på basis af kokosolie.
Til brug i Naturkosmetik, er den ifølge BDHI og Ecocert tilladt.
SCS egner sig rigtig godt til shampoo,- badeprodukter som badekugler og shampoobars.
Den udvikler et godt skum, der er meget blødt.
Egenskaber: 
PH-Værdi: 10 – 11
Smeltetemperatur: fra 36° C
Vandopløselighed:  Opløses > 250 g/l (20 °C)
Opløses i: Destileret vand, Hydrolate
Indsatskoncentration: 1-90%

Ryd

Yderligere information

Vægt N/A
Antal gr/kg

, , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *