SCI pulver

32,00 DKK1.080,00 DKK

Inci:  Sodium Cocoyl Isethionate / pulver

SCI er en anionisk Tensid,fremstillet på basis af kokosolie.

Den er let vandopløselig, og egnet sig rigtig godt til :

  • Flydende sæber
  • Shampoo typer
  • Ansigts rense produkter

Produkter lavet med SCI, er selv ved brug steder meget hårdt vand, gode til at udvikle godt og meget skum. Dertil kommer at SCI er et meget mildt produkt.

Anvendes derfor ofte også til baby – og børne produkter.

 

Ryd

Beskrivelse

SCI  fåes i både nåle og rent pulver.

Det er lidt smag og behag om man bedt kan lide f.eks en shampoobar hvor man presser den og kan se nålene ligge i. Eller den smeltede version hvor det klart er enklest at bruge SCI i pulverversionen, da den smelter meget let.

Der er ingen forskel på selve produktets oprindelse, og skum effekt mm.

Indsatskoncentration:

Som hovedtensid: 10-60%
Som Co-Tensid: 1-20%
WAS: ca. 80%
ph-Værdi i en 10% vand opløsning: 4,5-6

 

Yderligere information

Vægt N/A
Antal gr/kg

, , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *