Rosenvand Bulgarsk

48,00 DKK215,00 DKK

Inci: Rosa Damascena(Rose) flower distilate,- Sodium benzoate,- Potassium sorbate,- Citric acid.

Oprindelse: Bulgarien

Udseende: Klar vand.

Duft: Meget fin rosenduft.

Denne Rosenvand er et restprodukt fra produktionen af den ægte æteriske rosenolie.

Det er en forholdsvis billig måde at komme i nærheden af noget der dufter af den meget dyre ægte rosenolie, da det er et restprodukt og derfor ikke koster specielt meget sammenlignet med den æteriske olies pris.

Det er det vand man bruger ved destilationen af rosenbladene, der efterfølgende tappes og tilsættes konservering. Og intet andet. Det bliver ikke tilsat alkohol. Og det er vigtigt at bemærke, da meget rosenvand man finder netop er tilsat alkohol, hvilket gør det mindre velegnet til at tilsætte til cremer,- skintonic med mere, da alkoholen har en udtørrende virkning på huden. Hvis man vil have alkohol i f.eks en skintonic, så hellere tilsætte det som en tinktur( udtræk af urter/blomster i alkohol). Så har man selv kontrol over hvor stor en mængde alkohol man får i det færdige produkt og i hvilken form.

Rosenvand kan som kildevand og lignende blive dårligt. Derfor er det f.eks ikke en god ide at lave sine cremer /produkter med kildevand istedetfor demineraliseret vand, som er det eneste der ikke står og kan blive dårligt. Da Rosenvand kan blive dårligt, så er det tilsat konservering, da holdbarheden måske ellers lå omkring 6 måneders tid og ville gøre holdbarheden på de produkter man kom den i ret usikker.

 

Ryd

Yderligere information

Antal ml/liter

,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *