Rokonsal

45,00 DKK350,00 DKK

Inci: Benzyl Alcohol, Glycerin, Benzoic acid, Sorbic acid

Udseende: Flydende,- klar

Meget letoptagelig og hudvenligt konserveringsmiddel.

Det er  Ecocertificeret og tilladeligt til BDIH godkendt kosmetik.

Rokonsal egner sig både til forskellige typer af emulsioner, men også til shampoo,- flydende sæber og andre typer hårprodukter.

Rokonsal er en såkaldt bredbåndskonserverer. Den indeholder ikke Formaldehyd i nogen form.

I den kombination den her kommer i, er den virksom mod både grampositive og negative bakterietyper. Den har også en hæmmende virkning på væksten af gær- og skimmelsvampe.

Den slår dog ikke disse vækster ihjel, men hæmmer dem, derfor har produkter konserveret med Rokonsal ikke flere års holdbarhed. Men da den er meget mild og meget hudvenlig, er den god til de produkter man selv fremstiller og forbruger indenfor et halvt års tid.

Dosering: 0,2-1% ( ca 1-2 dråber pr 10 gr produkt for en holdbarhed på 3-6 måneder.)

Rokonsal skal tilsættes til slut i den lunkne creme/ lotion eller hårprodukt.

 Ph i det produkt der tilsættes Rokonsal, bør ikke være højere end ph5,4, da de områder den virker indenfor og dens hæmmende effekt, ikke vil være optimal.  ( Kan evt justeres med opløsning af mælkesyre eller citronsyre.

Opløsninger:  En opløsning af citronsyre eller mælkesyre, er 10 gr eller ml af den valgte, opløst i 100 ml demineraliseret vand, og omrystet godt. Tilsættet til produkter dråbevis, og aflæs ph med indikatorpapir.

 

 

 

 

 

 

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Yderligere information

Vægt N/A
Antal ml/liter

, , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *