Rapskimolie Øko

45,00 DKK700,00 DKK

OBS: At jeg nu lægger den her øko rapskimolie ind på siden er lidt en tester. Jeg er ikke helt sikker på det er en olie der kan sælge, men vil samtidig godt vise hvilken pris den egentlig kan sælges til. Hvis nogen skulle være interesserede. Derfor har jeg sat den ved de forskellige mængder som restordre, da jeg vil tage den hjem ved forespørgsler. Dog kun ved en vis mængde. Så hvis du er interesseret i den, og måske en større mængde, så send gerne en mail til mig om det.  Tager jeg den derefter hjem, vil der blive åbnet for muligheden for den lille mængde.

Inci: Brassica Campestris oleifera oil.

Økologisk.

Oprindelse: Europa

Udseende: Flot klar gylden

Duft: Meget karakteristisk duft som man kender fra rapskim blomsten/planten.

Olie der er rig på Enkelt og fleurumættede fedtsyrer. Den har et højt indhold af Euric syre, okg pænt indhold af  E-vitamin.
Det er en mager olie.

Ligger indholdsmæssigt tæt på værdier der også er i fiskeolie.

Rapskimolie er en olie der meget bliver anvendt i sæbefremstilling, da det er en meget billig olie.

Her er det dog vigtigt at være opmærksom på, at da rapskimolie er meget lav på mættede fedtsyrer, kan den nedsætte forsæbningsprocessen, når den bruges til sæbefremstilling.

Men da den er rigtig god til at bidrage til at sæben bliver meget fugttilførende for huden, og er meget prisbillig, kan det være en god ide at erstatte nogle af de dyrere olier i opskriften med en vis del af den.

Man skal så bare huske at justere lud % en efter det.

Ryd

Yderligere information

Vægt N/A
Antal ml/liter

, , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *