Perlemors sulfat

69,00 DKK995,00 DKK

Inci: Water,- Mipa-laureth-sulfate,-Coco-Glucoside,-Betaine,-Glycol distearate,-Glycerin.

Vaskeaktive substanser: 30,2 %

Vegetabilsk sæbe baseret på forsæbet koks/palmekernefedt. Tilsat perlemorskoncentrat. Denne blanding giver en sulfat, der til sammenligning med den almindelige rå sulfat er både lidt mildere, men også tungere.

Hvis man har meget brug for en større grad af overfedtning, på grund af meget tørt og kraftigt hår, kan man lave en shampoo kun baseret på perlemors sulfaten. Men til almindeligt eller fint hår, er det efter min smag bedre at lave den enkle Urte shampoo baseret på kun den almindelige Rå sulfat. Især hvis man efterfølgende bruger hår balsam eller hår kur, som de fleste jo gør.

Derimod til en krops sæbe, er det klart at foretrække, at lave en sæbe der er blandet i et eller andet forhold af den almindelige Rå sulfat og perlemors sulfaten.   Når jeg skriver et eller andet forhold, er det fordi alt efter hvor stor en andel man vælger skal være Perlemorssulfat så bliver slut produktet mere cremet. Men selv med f.eks halvt af hver af de to typer, får det færdige produkt en flot perle glans.

Bør ikke opvarmes til over 50 grader, da man derved risikerer at ødelægge de vaskeaktive stoffer, og få et tyndt produkt.

Skal helst opbevares omkring 20 grader.

 

 

Ryd

Beskrivelse

 

 

 

Yderligere information

Antal ml/liter

, , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *