Palo Santo træ

90,00 DKK805,00 DKK

Inci: Bursera graveolens

Oprindelse: Equador

Udseende: Klar, lys,anelse gullig

Duftbeskrivelse: En intens træ aroma med et hint af let citrus duft.

Det er med den her olie og træet, ret væsentligt hvor den kommer fra. Og at der er tale om den kvalitet der Hedder Bursera graveolens. 

Også kendt under navnene: Holy wood og tree of life.

I posen med 50 gr er 8 stykker træ. 

 

 

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Beskrivelse

Det er med både olien og træet her, ret væsentligt hvor den kommer fra. Og at der er tale om den olie der Hedder Bursera graveolens. 

Euquador et et af de meget få lande der har meget strikse regler for indsamling af træet der må bruges til at udvinde olien og sælges til røgelse mm. Der kommer flere typer af Palo Santo fra forskellige dele af Syd og Centralamerika. Både kaldet Holy wood olie generelt og Brasiliansk paw paw mm. Som hverken dufter som den ægte Palo Santo eller har dens virkning, som jo oftest er netop det man går efter i meditations sammenhænge  og lignende.

De meget få firmaer i Equador der sælger olien og røgelsen, har tilladelse fra regeringen til at tage det døde træ i visse mængder. Og det jeg har fundet at tage olien og træet hjem fra, har samtidig et støtte projekt for dets arbejdere. Og sælger forskelligt hjemmelavet håndværk af helt andre typer også.

Olien og træet er meget anvendt til  meditation og  spirituelle sammenhænge.

Den er i familie med Frankincence, og deler dens virkninger omkring følelsesmæssige og spirituelle forløb.

Brug Palo Santo træet, som en slags røgelsespind. Lad dog flammen være lidt længere, end man normalt vil med en tynd røgelsespind. Pust derefter flammen ud, og placer træstykket, så røgen kan stå og brede sig i rummet/ teltet.

Yderligere information

Vægt N/A
Antal gr/kg

,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *