Palmeolie ØKO, fast

26,00 DKK310,00 DKK

Inci: Elaeis guineensis / eco

Oprindelse: Hovedsagelig fra Indonesien og Malaysia.

Udvindes af frugten fra palmetræet. den hvide palmekernefedt/olie kommer fra frugtens kerner. Når man ofte også ser palmeolien som klar når flydende og hvid når fast, er det fordi den så er bleget og deodorized , så den ret karakterirske duft som den ubehandlede røde palmeolie har, fjernes.

Udtrækning: Koldudvundet. Dette er en af virgin butter, derfor er den  ikke som andre typer butter hydrogenated. Og er heller ikke blandet med andre butter.

Smeltepunkt: ca 38 grader

Udseende: Beige agtig. Ikke nogen speciel duft. Blød konsistens.

Opbevaring: Kan opbevarer på køl, men ikke absolut nødvendigt så længe det blot opbevares ikke for varmt. Under 20-22 grader. Opbevar væk fra lys og i en fast bøtte. Ikke i en pose. Den bliver blødere ved varme temperaturer.

 Velegnet til /dosering:

  • ren kropsbutter /Massage
  • tilsætning til cremer/lotion / 1-12 %
  • Balms / 5-40 %
  • Tilsætning til sæber / 5-20%
  • Hårprodukter / 1-5 %

 

 

Ryd

Beskrivelse

 

 

Anvendes hovedsagelig til sæbefremstilling.

Den er rig på Palmesyre, Vit-E og K og magnesium.

Den indeholder naturlige anti-oxydanter. Den fungerer rigtig godt til kold process sæbefremstilling.

Man kan have forskellige holdninger til netop et produkt som palmebutter. Og man kan nok ikke være uenige om, at når der bliver drevet rovdrift på natur på bekostning af dyr og andre der bor i områderne er det ikke et godt produkt at vælge.

Derfor har jeg heller ikke valgt at have den meget billige almindelige palmefedt. Men derimod den økologiske, hvor der er garanti for at den ikke udvindes på andet end en ansvarlig og ordentlig måde. En måde hvor der både tages hensyn til miljøet og fremtiden, og samtidig tilgodeses de lokale beboere i områderne, der ved at dyrke og udvinde på ansvarlige måder, får et levebrød.

Alle de varianter af palme olie eller fedt som jeg har valgt at have i repetoiret, kommer fra KTC,
som henter deres varer fra Cargill.Cargills holdning er: (Citat fra websiden)

About Cargill
Cargill provides food, agriculture, financial and industrial products and services to the world.’
We take the subject of Suatainable Sourcing of Palm Oil very seriously. Together with farmers, customers, governments and communities, we help people thrive by applying our insights and nearly 150 years of experience. We have 142,000 employees in 67 countries who are committed to feeding the world in a responsible way, reducing environmental impact and improving the communities where we live and work. For more information, visit Cargill.com and our News Center.

Yderligere information

Vægt N/A
Antal gr/kg

, , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *