Mentholkrystaller

65,00 DKK1.075,00 DKK

Inci: Menthol

Oprindelse: Mentha arvensis.

Menthol kommer i krystaller af varierende størrelse, der er klare og lidt hvidlige. Meget frisk mynte duft.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Mentol er opløselig i alkohol og olie.
Det er en Monoterpenalkohol, og findes naturligt i rigtig mange æteriske olier. Og især i pebermynteolien. 
I kosmetik produkter bruges Mentol for dens kølende effekt. Derudover har Mentol gode svampedræbende og antibakterielle egenskaber. Mentol øger endvidere blodgennemstrømningen i huden. 
Mentol bruges ofte til produkter som:
  • Massagecremer/produkter
  • Kølende cremer/lotions
  • Muskel balsam produkter /tigerbalsam
  • Kløestillen produkter
  • Bade og fodsalt

Dosering til hudpleje: 0,5-1%

 

 

Yderligere information

Vægt N/A
Antal gr/kg

, , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *