Mango butter

40,00 DKK310,00 DKK

Inci: Mangifera indica butter

Oprindelse: Asien. Butter fra frugten fra mango træet. Den er fri for pesticider og syntetiske anti-oxydanter.
Udtrækningsmetode: Koldpresset  og raffineret. Denne butter er ikke hydrogenated.

Udseende:  Hvid /beige butter. Lidt smuldrende i konsistensen, men bliver hurtigt blød. Ikke meget markant duft.

Smeltepunkt: 27-35 grader

Opbevaring: Kan opbevares på køl, men ikke absolut nødvendigt så længe det blot opbevares ikke for varmt. Under 20-22 grader. Opbevar væk fra lys og i en fast bøtte. Ikke i en pose.  Det skal være ret varmt før den står og ændrer konsistens. Den har generelt en meget god holdbarhed.

 Velegnet til /dosering:

  • ren kropsbutter / 100%
  • tilsætning til cremer/lotion / 5-20%
  • Balms / 5-100%
  • Tilsætning til sæber / 5-20%
  • Hårprodukter: / 1-5%
Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , ,

Beskrivelse

Om: 

Mangobutter er rig på naturlige antioxydanter og på Vitaminerne A- og E.

Den er meget velegnet til at blødgøre tør og meget ru hud. Den har et højt indhold af flere forskellige essentielle fedtsyrer, især glycerider fra Olie- og Stearinsyre. Det er med til at gøre den meget velegnet til at reducere fremkomst af de fine linier/rynker.

Mango butter siges at have sårhelende egenskaber. Derfor bruges den ofte i opskrift formulationer mod sår,- mm. Også til sår og områder der er infektioner i, anvender man mango til, på grund af dens egenskaber og høje indhold af antioxydanter.

Kan også med fordel tilsættes til sæbe i slutfasen for at gøre denne mere blød og cremeagtig.

Yderligere information

Vægt N/A
Antal gr/kg

, , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *