Kokosfedt ØKO

32,00 DKK3.680,00 DKK

Inci: Cocos nucifera.
Oprindelsesland: Phillipinerne. Fra Økologisk produktion.

Udseende: Hvid, fast form ved temperatur under ca 24 grader. Ellers flydende.

Smeltepunkt: omkring 23-24 grader

Duft:  meget lækker og tydelig duft og smag af kokos.

Opbevaring: Kan opbevarer på køl, men ikke absolut nødvendigt så længe det blot opbevares ikke for varmt. Under 20-22 grader. Opbevar væk fra lys og i en fast bøtte. Ikke i en pose. Den bliver blødere ved varme temperaturer.

Velegnet til /dosering:

  • ren kropsbutter olie / 100%
  • tilsætning til cremer/lotion / 5-60%
  • Balms / 5-40%
  • Tilsætning til sæber / 5-20%
  • Hår kure: 2- 5 %
  • Til renseprodukter/rensecremer / både ren og i mindre mængder

 

Ryd

Beskrivelse

Om:

Kokosfedt fremstilles ved nænsom, koldpresning af frisk kokoskød fra økologiske kokosnødder (Cocos nucifera). Herved fåes en meget mild og letoptagelig olie med en fin smag og duft fra kokos.
Den skånsomme proces gør, at olien har et meget højt naturlige indhold af vitaminer og andre indholdsstoffer bevaret.

Kokosfedt består hovedsageligt af mættet fedt (94%), hvor fedtsyrerne laurinsyre og myristinsyre udgør det primære indhold. Olien indeholder ca. 4% omega-9 fedtsyrer og ca. 2% af den essentielle omega-3 fedtsyre linolensyre.

Kokosfedt er som navnet angiver som udgangspunkt fast i konsistensen, men da den har et meget lavt smeltepunkt ( ca 24 grader) bliver den hurtigt flydende også ved kropskontakt,og er derfor meget velegnet til massage. Fedter ikke på samme måde som typisk de fleste andre olier gør.
Den er meget velegnet til sæbefremstilling, da det høje indhold af laurin syre giver stor fasthed til den færdige sæbe.
Også meget velegnet til at fjerne vandfast makeup. Blot en anelse på et stykke vat er rigeligt.

Der findes kokosfedt på markedet, hvor der reklameres med, at produkter er smags og duftløst. Dette er absolut ikke en gevinst på nogen måde. Det er nemlig ensbetydende med, at det har været igennem en ret hård deodorisings proces hvorved duft og smag fjernes. Det siger næsten sig selv, at det ikke er en helt skånsom proces, at få det gjort.

Hvis du bestiller den der er på 25 kg, kommer den i en metalspand, med god lukning. Så den er velegnet at opbevare den i. 

Hvis du ønsker at købe 25 kg, er det dog vigtigt du tager kontakt til mig for at aftale med afhentning eller fragt mulighed, da der ikke er så mange muligheder over 25 kg.

Og fragtprisen er ikke inkluderet i tilbudsprisen på de 25 kg.  

 

 

 

Yderligere information

Vægt N/A
Antal gr/kg

, , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *