Jordb√¶rkerneolie ūüćď

Tilbud
(1 kundeanmeldelse)

20,00 DKK420,00 DKK

Inci: Fragaria Ananassa

Oprindelse: Europa

Udtrækningsmetode: Koldpresset og filtreret mildt.

Udseende:¬†Flot dyb gr√łn farve.

Duft: Meget l√¶kker frisk frugtduft. Tydeligt at dufte jordb√¶r i olien. ūüćď

Koldpresset jordbærkerne olie. Udvundet af jordbærkernerne.
Meget mager olie. F√łles lidt t√łr i det. Optages meget hurtigt af huden.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , , ,

Beskrivelse

Hvert √•r i maj m√•ned produceres den f√łrste nye portion olie af h√łsten af jordb√¶r. Og l√łbende s√• l√¶nge jordb√¶rh√łsten er igang fremstilles den her l√¶kre olie. Det er ikke en olie jeg bestiller de store m√¶ngder af, fordi jeg foretr√¶kker at k√łbe den i mindre m√¶ngder, selvom det er lidt dyrere, for at kunne have den s√• frisk som muligt.

Så lige om lidt lander den eksklusive lækre olie i en ny produceret omgang igen:)

Jeg har fundet et nyt sted at indk√łbe den, der har gjort at jeg har kunnet s√¶tte prisen betydeligt ned p√• den, s√• den bliver lettere tilg√¶ngelig.

Hvor den tidligere kom fra USA kommer den nu fra Europa. Hvilket også er at foretrække., når muligt.

Der kan i perioder forventes lidt ventetid p√• den, n√•r den er bestilt, da det er en olie jeg v√¶lger at k√łbe lidt dyrere og s√• mindre hjem af ad gangen, da det ikke er en af de olier der s√¶lger lynhurtigt og gerne vil have god holdbarhed p√• den n√•r den bliver solgt.¬†

Men blot du er indstillet på den kan være 8-10 dage undervejs, men at du så til gengæld får en der har en god holdbarhed. Når du bestiller vil jeg skrive en mail hvis der er ventetid. 

Jordb√¶rkerneolie er en koldpresset olie. Som de fleste b√¶rfr√ł olier, har den en sk√łn let textur, og en let s√łd og syrlig aroma.
En af de dyre olier, men det siger n√¶sten sig selv, n√•r man t√¶nker p√• st√łrrelsen af jordb√¶rrets fr√ł, og hvor mange der skal til for at lave en liter af olien.’
Den er meget let optagelig, en af de olier man kalder “t√łr”. Det samme er hybenkerneolie, men jordb√¶rkerneolie er endnu lettere optagelig end hybenkerneolien.
Den er meget rig p√• linolen og alpha linolen syre. Dette er essentielle fedtsyrer, og del af Omega -3 gruppen. Jordb√¶rkerneolie indeholder en antioxydant kaldet ellagic syre. Dette er en antioxydant type, der kun findes i plante f√łde. Og i store m√¶ngder i jordb√¶r.
Forskere i Korea lavede i 2009 unders√łgelser vedr√łrende ellagic syre, der viste at tilf√łrsel af dette til huden, formindskede nedbrydningen af collagen under huden og bevarede hudens udseende mere ungdommeligt.
Ellagic syre har også en anti- inflammatorisk effekt på huden, og forebygger skader fra ultraviolet lys.
Kort viste studierne, at hudprodukter der indeholdt elagic syre, gav mange fordele som at mindske rynker, fremme hudens dannelse af collagen, og yde beskyttelse mod UV stråling.
Unders√łgelserne viste ogs√•, at jordb√¶rkernerne indeholdt mange flere helse fremmende effekter, end nogen anden del af denne frugt.

Fedtsyreprofil for olien: 

Palmitic 2.0 ‚Äď 6.0
Palmitoleic <0.5
Stearic <4.0
Oleic 8.0 ‚Äď 15.0
Linoleic 44.0 ‚Äď 54.0
Alpha Linolenic 28.0 ‚Äď 38.0
Gamma Linolenic <0.5
Arachidic <3.0
Behenic <0.5
Lignoceric <0.5

Velegnet til: 

  • Magre ansigtcremer
  • Magre serum og gel typer
  • √ėjencremer
  • Ansigtsolie blandinger og ren til ansijgtsolie.
  • Luksus hudpleje af al slags.

Yderligere information

Vægt N/A
Antal ml/liter

, , , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *