Jojoba voks

25,00 DKK175,00 DKK

Inci: Hydrogenated Vegetable Oil – Simmondsia Chinensis (Jojoba) –
Tocopherol

Oprindelse: Fremstilles ved en fraktioneringsproces af den koldtpressede jojobaolie, hvor olien skilles fra, så der skabes et vokslignende fast produkt.

Smeltepunkt: 60-66 grader

Jojoba voks er et dejligt produkt som  erstatning for bivoks. Dens smeltepunkt ligger tæt på bivoksens, så derfor er det ikke nødvendigt at regulere ret meget på mængden. Altså komme mere i for at opnå samme produkt som slut resultat. Og det er som regel kun i læbepomader det er nødvendigt, og ikke i cremer,- salver,- lotions og lignende.

Her opnåes bare et produkt der føles lettere optageligt og blødere. Og samtidig rummer en masse af de gode indholdsstoffer fra den koldtpressede jojobaolie, som voksen udvindes af.

Jojoba olie/voks er kendt som at være en af de olier, der ligner hudens sebum opbygning aller mest. Derfor er den meget anvendt i ansigtscremer,- serum og olieblandinger, fordi det gør, at den hjælper hvad man ellers har af aktivstoffer i produktet med at blive lettere optaget.

Det er endvidere med til at lave en balance i hudens olie indhold/ sebum.

Jojobavoks er desuden meget velegnet  til negleplejeprodukter kombineret med olie.

Jojobavoks er meget velegnet til sart og sensitiv hud, såvel som til moden hud.

Anvendes blandt andet til:

  • Læbepomade
  • salver
  • Cremer
  • Lotions
  • sæber
  • bars

 

 

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: ,

Yderligere information

Vægt N/A
Antal gr/kg

, , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *