Jojoba olie ØKO

35,00 DKK1.110,00 DKK

Inci: Simmondsia Chinensis seed oil
Oprindelsesland: Panama.

Udseende: Klar lys gullig.

Duft: Meget urtet i duften.

Koldpresset mager olie, let gullig. Fra Ecocertificeret dyrkning.
Jojoba olie er snarere en flydende plantevoks end det er en olie. Den bliver når den står koldt ret fast i konsistensen.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Jojobaolie er en olie, der kan hjælpe huden på rigtig mange måder, da den f.eks har antimicrobiale evner,som betyder at den mindsker muligheden for vækst i huden af visse bakterier og svampe, der kan angribe huden.
I tillæg dertil, ligger Jojobaoliens kemiske sammensætning af den så tæt på hudens naturlige sebum, at den optages meget lettere end de fleste andre olier, sjældent forårsager allergiske reaktioner og tåles af de fleste selv meget sensitive. ( Hudens naturlige sebum indeholder også voks estere, som fungerer som en slags naturlig fugtbevarer for huden. Fordi Jojoba olie ligger så tæt op ad hudens naturlige sebum, kan den rent faktisk “snyde” huden til ikke at producere så meget sebum, som i modsætning til jojoba kan forårsage tilstoppede porer.
Når den anvendes i et produkt som evt. en serum eller ansigtscreme, gør dens lighed med hudens sebum endvidere at den fungerer som “hjælper” for at de øvrige ingredienser i produktet lettere optages af huden.
Da Jojobaolien er specielt beskyttende, er det en rigtig god olie til folk der arbejder udendørs og til dem der er udsat for forurening.
Det er en af de meget velegnede olier til baby olie/ massage.
Jojoba er også rigtig god til hårpleje. Beskytter og nærer tørt hår, men vaskes enkelt ud, uden at efterlade håret tungt og fedtet.
Og i modsætning til Argan olien, der i høj grad anvendes netop til dette formål rent i håret, har den ikke nogen hverken ubehagelig eller gennemtrængende lugt.

Yderligere information

Vægt N/A
Antal ml/liter

, , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *