Hybenkernebutter Øko

78,00 DKK680,00 DKK

Inci: Rosa canina

Oprindelse: Fremstillet fra Økologisk koldpresset Hybenkerneolie fra Frankrig.

Udtrækningsmetode: Koldpresset virgin butter. Ikke på nogen måder efterbehandlet.

Udseende: Lys beige .

Duft: meget behagelig lidt frisk og blomsteragtig og fin duft.

Smeltepunkt: ca 48-50 grader

Opbevaring: Kan opbevares på køl, men ikke absolut nødvendigt så længe det blot opbevares ikke for varmt. Under 20-22 grader. Opbevar væk fra lys og i en fast bøtte. Ikke i en pose. Den bliver blødere ved varme temperaturer.

 

 

Ryd

Beskrivelse

Øko Hybenbutter, har oprindelse i kernerne fra rosenbuske, der gror vildt i Frankrig.

Hybenkerneolie og Hybenkernebutter er lige velegnede til hudpleje. Og allerbedst til luksus produkter og til ansigtsprodukter, hvor man kan få glæde af hybenkernens letoptagelighed, og høje indhold af A- og C- Vitaminer.

Hybenkernebutter bruges som olien, til især:

  • Anti- aging produkter
  • Celle regeneration
  • A_Vitamin produkter
  • At fremme hudens indhold af collagen og elastin

Dette kan altsammen hjælpe til, at fremme en både fastere og blødere og mere ungdommeligt udseende hud.

På grund af sin evne, til at fremme hudens indhold af collagen og fremme hudens elasticitet, bruges den ofte til behandling af strækmærker. Det er især Hybenolien/ Butterens meget høje indhold af linolen syre og antioxydanter der hjælper til at fremme regenererings processen i huden.

Velegnet til blandt andet: 

  • ar behandling efter f.eks acne,- sår mm
  • Strækmærker
  • Celluitis
  • Hyper pigmentation
  • UV skader fra overeksponering af sol
  • Eksem
  • Psoreasis
  • Tørt og skadet hår
  • Skøre negle
  • Alderspletter

Yderligere information

Vægt N/A
Antal gr/kg

, ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *