Hyaloron syre højmolekulær

30,00 DKK250,00 DKK

Lidt facts om hyaloronsyre:

hyaluronsyre, hyaluronanhyaluronat, højmolekylært kulhydrat (en glukosaminoglykan), der findes i alle vævs grundsubstans (ekstracellulære matrix) og i legemsvæskerne hos hvirveldyr.

Ordet hyaluron kommer af græskhyalos ‘glas’ og ouron‘urin’.

Hyaluronsyre består af kæder af varierende længde opbygget af op til 50.000 monosaccharidenheder, skiftevis glukuronsyre og N-acetyl-D-glukosamin.

Hyaluronsyre syntetiseres lokalt i vævene og binder betydelige mængder vand under dannelse af en gel. Et særlig højt indhold af hyaluronsyre findes i hudens bindevæv, knoglevæv, brusk, ledvæske og i øjets glaslegeme. Hyaluronsyre har betydning som rumopfyldende substans og for vævenes og leddenes evne til at modstå tryk. I ledvæske tjener hyaluronsyre som smøremiddel, og i bindevæv hæmmer hyaluronsyre indtrængen af mikroorganismer. Hyaluronsyre har også betydning for heling og gendannelse af væv.

Hyalonsyre,- Højmolekulær.(bioteknisk kvalitet)

Denne H.syre har omkring 1,5 million g/mol. Det er relativt store molekyler, der ikke kan trænge gennem hudens hornlag. Gele mit en højmolekulær H.syre danner en let flexibel film på huden, som reducerer hudens tab af vand og fylder små ujævnheder i huden ud. Derved kommer huden til at se finere og glattere, mere ensartet ud. For at bevare denne effekt må geleen med den højmolekulære H.syre tilføres regelmæssigt. 

Anvendelse:

Udrør H.syre pulveret med lidt alkohol eller demi. afkogt vand. og under stadig omrøring/bedst med til 0,5 gr ca 5 gr væske.Herefter blandes med øvrige ingredienser.
Hyalonsyre opløsninger fungerer bedst i cremer/geleer med enten xanthan(klar) eller cremlet .
Dosering: 
0,1-0,5% ( ca 1 knivspids til 50 gr færdigt produkt)

 

 

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: ,

Yderligere information

Antal gr/kg

,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *