Hvedekimsolie koldpresset

20,00 DKK550,00 DKK

Inci: Triticum Vulgare.

Oprindelse: USA

Udtrækningsmetode: Koldpresset. Ufiltreret

Udseende: Dyb flot orange farve.

Duft: Karakteristisk hvedekimsduft. Lidt nøddeagtig i det.

Udvundet af hvedekim. Stærk Antioxidant.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , , , ,

Beskrivelse

Mange bruger hvedekims olien til at give deres husdyr som et Viamin -E tilskud. Bland en spiseskefuld i maden om dagen for glansfuld pels.
Olien er naturligt rig på Vitaminerne A, D og E. Indeholder tillige B1, B2, B3, B6 og F- essentielle  fedtsyrer ,proteiner og mineraler.

Gennem en meget skånsom udvindingsproces, har olien bevaret et meget højt indhold af alfa- og beta -tochopheroler ( E-Vitamin)

På grund af Hvedekims oliens høje indhold af antioxydanter og regenererende egenskaber, er det en olie der er rigtig velegnet at anvende til forskellige plejende og genopbyggende hudplejeprodukter.

Da den dog er i denm ret fede ende, og dermed ikke meget letoptagelig, er den absolut mest velegnet til de lidt federe salver og balm og lignende.
Flere af de forskellige fedtsyrer den indeholder, er fedtsyrer vi har brug for til at bevarer sunde celle og kropsfunktioner.
Den Vitamin E som hvedekimsolien indeholder, genopbygger hudcellerne og er god til at tilføre tør og ældet hud ny fugt og smidighed. Ligeledes god at anvende mod ar og strækmærker.
Den vil også være rigtig god til solskoldet hud til at berolige , dulme og genopbygge.

Dens naturlige indhold af karoten, som giver den orange farve, gør den  til en af de olier der er meget velegnede til solprodukter og til produkter hvor huden skal bygges op til bedre at tåle solens stråler.

Yderligere information

Vægt N/A
Antal ml/liter

, , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *