Hasselnøddeolie ØKO

32,00 DKK1.100,00 DKK

Inci: Corylus avellana
Oprindelse: Frankrig
Udtrækningsmetode: koldpresset fra økologiske nødder.

Udseende: Svag gul/grønlig. Fin nøddeagtig duft.

Hasselnødde olie er en koldpresset økologisk olie, der til trods for at det er halv-fed olie, er meget letoptagelig og blødgørende for huden.
Den har et højt indhold af Omega -9 fedtsyrer.
Den har vist sig at kunne hjælpe med at regenerere cellerne og styrke capilærerne.( fine blodkar der løber overalt
Den er kendt for sin sammentrækkende kvaliteter, er istand til at trænge dybt ind, og stimulere cirkulations systemet.
Til alle hudtyper er den også god til at tone/ give glød.

Den er god at anvende både i hudpleje produkter og hårolier.
Rigtig anvendelig i solprodukter af alle slags, da den anses for at yde beskyttelse mod ødelæggelse af huden på grund af solens stråling.
Den efterlader huden ikke fedtet, med en blød fornemmelse, og er derfor også meget velegnet til massage og aromaterapi.
Den bliver ikke særlig let harsk, og har en rigtig god holdbarhed.

Den kan godt dufte lidt meget af nøddeer, og hvis man ønsker at neutralisere dette lidt, er den rigtig god at blande med mere duft neutrale olier, som ferskenkerne,- abrikoskerne mm.

En enkel og blød og lækker sol-olie laves nemt ved at blande 20¤ smeltet kokosfedt med 80 % hasselnødde olie. Pisk i det ca 7-9 minutter til lind og blød konsistens. I den smeltede kokosfedt kan tilsættes yderligere solfaktor. ( Se beregninger under sol produkterne.)

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , , , ,

Yderligere information

Vægt N/A
Antal ml/liter

, , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *