Hasselnøddeolie

28,00 DKK305,00 DKK

Inci: Corylus avellana
Oprindelse:USA
Udtrækningsmetode: koldpresset

Hasselnødde olie er en koldpresset olie.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , , ,

Beskrivelse

Hasselnødde olie er en koldpresset olie, der til trods for at det er en halv-fed olie, er meget letoptagelig og blødgørende for huden.
Den har et højt indhold af Omega -9 fedtsyrer.
Den har vist sig at kunne hjælpe med at regenerere cellerne og styrke capilærerne.( fine blodkar der løber overalt
Hasselnødde olie er kendt for sin sammentrækkende kvaliteter, er istand til at trænge dybt ind, og stimulere cirkulations systemet.
Til alle hudtyper er den også god til at tone/ give glød.

Den er god at anvende både i hudpleje produkter og hårolier.
Rigtig anvendelig i solprodukter af alle slags, da den anses for at yde beskyttelse mod ødelæggelse af huden på grund af solens stråling.
Den efterlader huden ikke fedtet, med en blød fornemmelse, og er derfor også meget velegnet til massage og aromaterapi.

Som alle nøddeolier, er den rigtig god til efter solprodukter, hvor den kan bevare og fremhæve en fin lød i huden.
Den bliver ikke særlig let harsk, og har en rigtig god holdbarhed.

Velegnet til produkter som: 

  • Massageprodukter
  • Solprodukter
  • Efter solprodukter
  • hårprodukter
  • cremer til ansigt og krop

Yderligere information

Vægt N/A
Antal ml/liter

, ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *