Hamamelis ekstrakt( Troldnød)

35,00 DKK250,00 DKK

Inci: Glycerine ,- Aqua,- Hamamelis Virginiara Linne`plant extract ,- Presevative Potassium sorbate (0,2-0,3%),- Preservative Sodium benzoate ( 0,2-0,3%)

Oprindelse: Koldvundet ekstrakt fra Hamamelis Virginiara, udvundet af plantens blade. Også kendt som Troldnød og witch hazel

Udseende: GyldenMørk brunlig til rødlig.

Duft: Meget frisk og behagelig urtet duft.

Anbefalet dosering 2-4%
PH værdi: 4,5-5,5

Hamamelis er et lille træ eller busk der kan blive op til 1,5-3,5 m. højt. Barken er brun og glat. Bladene har en let bitter aromatisk duft. Blomsterne er gule på ydersiden og gullig-brune på indersiden, og har som karakteristika 4 ca 2 cm lang tråd lignende blade yderst.Frugten er en kapsel.

Hamamelis stammer fra Nord _Amerika, men dyrkes også i USA,- Canada og Europa.

Bladene høstes om sommeren.

Bladene som bruges til at udvinde ekstraktet af, har et højt indhold af tanniner og flavonoider.

Det er især disse to aktiv stoffer der gør at den er meget anvendelig til især fedtet og uren hud, og for dens sammentrækkende virkning. Den er mild og derfor velegnet også til sart hud. Og har en beroligende virkning på huden.

Derudover har den et naturligt indhold af essentielle olier og flere andre aktive stoffer.

 

Velegnet til:

  • Skintonics 
  • Aftershave
  • Renseprodukter til ansigtet 
  • Øjengel
  • Hårprodukter
  • mm

 

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , , ,

Yderligere information

Antal ml/liter

, , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *