Hårkur grøn te

(1 kundeanmeldelse)

70,00 DKK

Super lækker cremet hårkur, der kan anvendes både i det våde hår og i det tørre.

Jeg har to typer hårkur. En orange og en lys grønlig. Denne her, er den med  de samme grund råvarer , som den orange,  men der er udskiftet på nogle af olierne.

Der er stadig den økologiske og Bio kokosfedt og øko olivenolien i, men derudover er der også  Øko hampekerneolie,- Øko og Co 2 ekstraktet riskimolie,- øko tamanuolie. Og som ekstrakt er tilsat både hvid og grøn te ekstrakt for ekstra højt indhold af antioxydanter.

I begge typer er der derudover E-Vitamin acetat og D-panthenol.

Så en rigtig vitamin bombe til hår og hovedbund.

Hvergang jeg laver en ny portion laver jeg nogle stykker hvor jeg ikke tilsætter nogen duft. Hvis du hellere vil have det, så skriv det som en bemærkning i din bestilling.

Brug den istedetfor en hårbalsam, der for mange af os, kan have en tendens til at få håret til ret hurtigt at blive tung og se fedtet ud. Hårkuren her giver fylde og luftighed til håret.                  Den er meget cremet i konsistensen, og drøj.

Hvis du bruger den i det våde hår, så lad den gerne sidde lidt før den skylles ud. Evt. medens man sæber sig ind. Skal den anvendes i det tørre hår, er det mest til folk der har meget kruset og kraftigt hår den er suveræn.

Den er lavet på basis af udelukkende koldtpressede olier og vegetabilske råvarer. Og vil man hellere lave den selv, så ligger opskriften på den under “opskrifter”.

Deklaration:

Inci: Water(Inci: Aqua) ,-Cetrimonium Chloride,-Ceterearyl alcohole,-Olea europaea,-Brassica Juneca Seed oil,-Elaeis uineensis seed oil,-Cocos nucifera oil,-Citrus Limonum oil,-Glycine soja Daucus carota Carotene,- Olive Squalane,- Panthenol,-Brassica oleracea italicas oil,-Potassium sorbate( E 202),- Citric acid( pH adjuster),-Citrus Aurantium Dulcis oil,- Tocopherol,- Alpha bisabolol,- koffein,-Camellia Sinensis Cera.

 

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Yderligere information

Antal ml/liter

,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *