Grøn te voks

25,00 DKK450,00 DKK

Inci: Camellia Sinensis Cera
Oprindelse: USA

Grøn te voks, er en naturlig udvundet voks, der kan bruges både som en antioxydant og som naturlig farve. Den er mørkegrøn, og blot lidt farver godt igennem både til salver og sæber.
Den består hovedsageligt af Esters,- fedtsyrer og fedt alkoholer.
Grøn te voks fremstilles ud af det mikrofine pulver fra grønne the blade.( Camellia Sinensis)
Grøn te voks har et højt indhold af Polyphenoler,Phospolipider, Epigallocatechin Gallate(EGCg), og Xanthines.
Xanthinerne som Coffein og Theobromine har en naturlig anti inflamatorisk , – anti- celluitis og anti- irritations effekt.
Grøn te kan yde huden beskyttelse mod aldrings symptomer og alvorlig skade fra solens UVB stråler.
Dette tilsammen med, at EGCg er en antioxydant, der er 20 gange stærkere end Vitamin E, og har mere end 65 gange stærkere antioxydant muligheder end den gennemsnitlige frugt eller grøntsag, og samtidig også går ind og hjælper til at bevare de frie radikaler, gør det tydeligt hvilke gode potentialer der er i at anvende Grøn te voks i hudplejen.
Den er ikke vand-opløselig.Den er blandbar med de fleste olier og fedtstoffer.
Når den bruges som en naturlig farveingrediens, så vær opmærksom på, at selvom den ikke er vandopløselig, så farver den meget hurtigt igennem, selv ved tilsætning af blot ret lille mængde.

Billedet viser produktet i variationer fra meget mørkegrøn til næsten sort. Til venstre ses grøn te i  forskellige opløsninger i hvid bivoks. Der bruges omkring 2% (nederste billede) til 0,3% (øverste billede)

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *