Grøn kaffeolie

50,00 DKK550,00 DKK

Inci: Coffea arabica seed oil

Oprindelse: Brasilien

Udtrækningsmetode: Koldpresset

Udseende: Variationer i lyse grønlige nuancer

Duft: Meget karakteristisk duft, men frisk i det.

Udvundet af grønne friske kaffebønner.

Med sit ekstremt høje indhold af fedtsyre,- steroler og Vitamin E, er grøn kaffeolie en kraftig antioxydant. Den kan give huden god beskyttelse mod hud problematikker i forbindelse med celle ændringer fra solforbrændthed og DNA nedbrydning.

Grøn kaffeolie kan også hjælpe til beskyttelse i udviklingen af photoaging( hud der har været udsat for langvarig UVA og UVB.

Kaffeplanten kommer primært fra de tropiske egne i SydAmerika,- Asien og Africa.

Planten er en lille busk, som typisk bliver højst 3-4 meter. Frøene fra kaffeplanten kaldes typisk kaffebønner. Når kaffebønnerne ristes forcandres den kemiske og aromatiske komposition.

Den grønne kaffeolie er rig på phytosteroler som er udpræget god til at fremme en god fugt optagelighed. Grøn kaffeolie har også en meget høj sammensætning af essentielle fedtsyrer.

Det er en olie, der optages hurtigt og let i huden.

Meget velegnet til produkter som: 

  • moden og ældet hud
  • tør hud
  • Psoreasis og lignende hud problemer
  • Tørt og ødelagt hår
  • læbepleje
Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , , ,

Yderligere information

Vægt N/A
Antal ml/liter

, , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *