Græskar butter

48,00 DKK420,00 DKK

INCI: Cucurbito Pepo Seed Oil(eco) and Theobroma Cacao Seed Butter and Butyrospermum Parkii Butter (eco)

Oprindelse: Butter fra koldpresset græskarkerneolie og naturlige butters.

Udtrækningsmetode: Koldpresset / fraktioneret/hydrogenated.

Udseende:  Grøn ret blød butter. Man kan godt dufte græskatoliens lidt nøddeagtige duft.

Smeltepunkt:  35-40 grader

Opbevaring: Kan opbevarer på køl, men ikke absolut nødvendigt så længe det blot opbevares ikke for varmt. Under 20-22 grader. Opbevar væk fra lys og i en fast bøtte. Ikke i en pose. Den bliver blødere ved varme temperaturer.

 Velegnet til /dosering:

  • ren kropsbutter / 100%
  • tilsætning til cremer/lotion / 5-20%
  • Balms / 5-100%
  • Tilsætning til sæber / 5-20%
  • Hår kure: 2- 5 %
Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , ,

Beskrivelse

Om: 

Græskarkerne- butter er rig på Vitamin A,- E og C. Og har et ret højt indhold af essentielle fedtsyrer og antioxydanter. Græskarkerneolien er rig på linolen syre, der er meget velegnet til regenererende effekt på ældre hud.

Det er en meget blød og delikat butter, der bliver hurtigt optaget af huden og gør huden meget blød.
Hjælper til at holde huden smidig, og velegnet til tørhed og krakelerede hudsteder.
Kan også tilsættes til sæbe i slutfasen for at gøre denne mere blød og creme agtig.

Denne butter laves ud fra den koldpressede og økologiske græskarkerne olie, som bliver kørt igennem en fraktioneringsproces, for at skille fedtsyrerne, og derefter hydrogenated for at forvandle olien til en blød fast butter.Den er desuden blandet med både kakao- og øko sheabutter, der begge er naturlige virgin butter.

En butter er en hydrogenated olie. Det vil sige en olie der bliver fyldt med Hydrogen/brint og bliver så at sige fuldt  mættet med det, og på den måde ændrer form fra en olie der for de fleste oliers vedkommende er flydende det meste af tiden, til en butter der har en fast konsistens hele tiden. Når man fylder hydrogen/brint ind i en olie, så sker der udover at den ændrer form, også en ændring i andre aspekter ved den. F.eks har en butter en betydelig længere holdbarhed end selve olien har.

Og når man mætter olien helt med hydrogen/ brint, så kan man også ændre selve dens molekylære opbygning, således at fra at bestå af  de skadelige trans fedtsyrer ,så ændres det til mættede fedtsyrer.

Yderligere information

Vægt N/A
Antal gr/kg

, , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *