Hånd og kropscreme gør det selv sæt

165,00 DKK

Det er en travl tid lige pt med først kursusweekend, og derefter to store messer. Den ene den weekend der netop er gået og den anden en stor i Århus 8-9- og 10 marts. Derfor for at kunne overskue de daglige bestillinger og at gøre klar til den her sidste messe, og så lige al det andet der er dagligt, så er Gør det selv sættene lagt som ikke på lager lige nu og her. 

Jeg har alle råvarerne, der kan bestilles i de mængder de nu kommer i, men tiden til de her specialafvejninger er der ikke lige de næste 14 dage. 

Efter messen i Århus vil de blive gjort tilgængelige igen.

Her er råvarer til at lave 3 x en portion af hånd og kropscremen. En portion giver til ca 850 – 900 ml. Så ialt er det til ca 2700 ml. Man kan nøjes med at lave en portion ad gangen, og så bare have råvarerne stående til næste omgang.

 

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: ,

Beskrivelse

For at lave denne opskrift, kræves en god vægt, der kan veje 1 gr min. Det kan de fleste gode digitale køkkenvægte. Derudover skal der bruges 2 glasskåle, en stor og en lidt mindre og gryder til vandbad. Et piskeris og en dejskraber.

Opskriften følger med til sættet, men kan også ses her:

Hånd og kropscreme

Sættet indeholder følgende råvarer:

Prisen for sættet er det samme som det koster at købe råvarerne enkeltvis.

I opskriften skal der ialt til de tre portioner bruges 150 gr glycerin. Der er en flaske på 100 ml med. Men jeg angiver altid alle mængder i mone opskrifter i gr, og da glycerin har betydeligt højere vægtfylde/ er tungere end vand og mange olier, så er der i den 100 ml flaske hvad der svarer til 3 x 50 gr. Det er dog ret præcist og den er helt fyldt, så vær opmærksom på det.

Enkelte af råvarerne fåes i økologisk. det gælder:

Sheabutteren i sættet er allerede økologisk, da mine to sheabutters kun kommer økologisk.

Hvis man hellere vil lave hånd og kropscremen med alle de mulige økologiske råvarer, så vælg at bestil råvarerne enkeltvis . Følg evt. linkene.

Jeg har holdt det til, at det kun er råvarer, så det er muligt helt selv at vælge hvorvidt man vil have duft som essentiel olie eller æterisk olie på lotionen. Måske har man nogle olier stående Eller holde den helt duftneutral. Og emballage er heller ikke med i sættet, så man også her selv kan gå ind og vælge det man ønsker.

God fornøjelse.

 

Yderligere information

Antal

,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *