Ferskenkerneolie

Tilbud

20,00 DKK775,00 DKK

Inci: Prunus Persica.

Udseende: Klar olie.

Duft: Ikke nogen karakteristisk duft. Lidt olie duft blot.

Koldpresset mager,meget hudvenlig og letoptagelig olie.
Let og ikke specielt efter-fedtende.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Ferskenkernens høje indhold af E-Vitaminer, gør at den virker som en antioxydant og dermed let konserverende.
Ferskenkerne olie er rigtig god til ansigts produkter.

Ferskenkerne olie kan med fordel anvendes istedetfor jordnød eller mandelolie mm.,til dem der ikke tåler nødder eller har meget sensitiv hud. De steder hvor man typisk vil bruge de andre typer. Som feks massage produkter,- Lotions mm.
Ferskenkerne olie indeholder op til 42% fedtsyrer, der nærer huden.

Det gør den god til den modne og tørre hud.

Yderligere information

Vægt N/A
Antal ml/liter

, , , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *