Evening primroseolie ØKO

28,00 DKK700,00 DKK

Inci: Oenothera biennis.

Oprindelse: Lille køn gul blomst, der vokser vildt i USA.

Også kendt som Kæmpe natlys olie.

Udseende: Gylden gullig olie.

Duft: en lille smule speciel urtet /olie duft. Dufter meget som jojobaolie gør.
Har været anvendt i både mad og medicin igennem tiderne. Medicinsk ofte for mave/tarm problemer og åndedrætsinfektioner.
Koldpresset olie presset af frø fra 2-årig økologisk kæmpenatlys med et højt indhold af GLA-olie. Indeholder ca. 11% af den flerumættede fedtsyre gammalinolensyre (GLA) og ca. 75% af den essentielle omega-6 fedtsyre, linolensyre, der er vigtig for at huden kan fungere optimalt.

Virker blødgørende, fugtighedsbevarende og øger iltoptagelsen i cellerne.
Mager og en lidt tør olie, der absorberes hurtigt af huden.
Velegnet til alle hudtyper, især velegnet til tør og sensitiv hud samt problemhud.

Velegnet til produkter som: 

  • Serum
  • Ansigtsolie
  • øjenprodukter
Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , , ,

Yderligere information

Vægt N/A
Antal ml/liter

, , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *