Edelweiss ekstrakt Øko

60,00 DKK525,00 DKK

Inci: Glycerin vegetal ,-Aqua ,- Leontopodium Alpinum Flower/Leaf Extract ( Eco) ,-Preservative potassium sorbate( 0,2-0,3%) ,- Preservative  Sodium benzoate( 0,2-0,3%)

Oprindelse: Koldvundet plante-ekstrakt fra Leontopodium alpinum, også kendt som sne blomst eller stjerneblomst. Ekstraktet kommer fra blade og blomster fra planter der dyrkes Økologisk i Schweiz.

Udseende: Brunlig.

Duft: Meget frisk duft.

Anbefalet dosering: 0,5-5 %

Ph-værdi: 4,5 til 5,5

Velegnet til: 

  • Skintonic
  • Aftershave
  • Serum
  • Øjenprodukter
  • Ansigtscremer
  • mm
Ryd

Beskrivelse

Edelweiss ekstrakt er meget velegnet til den milde og aktive hudpleje.

Den er samtidig facinerende, for dens evne til at kunne overleve i meget høje og barske bjergområder. Faktisk trives den bedst under de mere barske forhold i højderne og på klipperne.

Den ses mest omkring Østrig og alperne i Schweiz. Men er blevet fundet i bjergene i Asien og Himalyas.

Det er en blomst der altid har  været forbundet med mystik og vis overtro, og derfor som mange andre af den type produkter har den været en truet art og er derfor nu en beskyttet art der ikke må indsamles vildt.

Derfor er edelweiss siden omkring 2000  blevet dyrket i udvalgte områder i Schweiz, hvor udvalgte frø bliver brugt til at fremdyrke et produkt af samme kvalitet som den vildtvoksende. Alene den skånsomme høst af den tager omkring 8 dage.

Der har været lavet en masse undersøgelser af Edelweiss, der har vist den fungerer som en effektiv antioxidant

En speciel syre, der hedder Leontopodic syre, som Edelweiss har et ret højt indhold af, har en oxidativ reaktion, der i forsøg der er lavet, viser at dette indholdstof kan beskytte cellerne mod konsekverser udsat for både giftstoffer af forskellig slags og antooxydant processer.

Nogle forskere har isoleret Leontopodic syre, og påvist hvordan det kan beskytte DNA celler mod oxidativ stress.

Oxidativt stress kan kort defineres som en forstyrrelse i balancen mellem frie radikaler i kroppen og antioxidanter.
Dertil Indeholder Edelweiss også et højt indhold af  Chlorogensyre, der også er en antioxydant. Findes blandt andet også naturligt i kaffe og bambus.

Og endvidere har Edelweiss indhold af:

  • flavonoider
  • luteolin
  • apigenin/ og det glucosider
  • tanniner
  • phenoer
  • linolen syre
  • linolenic syre
  • Terpener
  • bisabolene
  • phenylpropanoider
  • sitosteroler

Action                                        Active Ingrediens                               Kosmetisk anvendelse

Antioxidant                              Extrakt                                                 Anti-aging
Leontopodic acid                               Antioxidant
Chlorogenic acid                                Photo-protection
Beskyttelse ved hårfarvning

Anti-inflammatory                 Extrakt                                                Anti-edema
Soothing
Sensitive hud

 

Antibacterial                           Extrakt                                                Rensende
Antibacterial

Yderligere information

Vægt N/A
Antal ml/liter

, ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *