Coco Glycosid

25,00 DKK480,00 DKK

Inci: Coco glycosid

Coco Glucosid er en meget mild og rigtig godt skummende ionisk sukkertensid.
Fordi Coco glycosid har så gode skumegenskaber, er den meget velegnet at anvende til produkter som:
  • Shampoo
  • Bade gel
  • Shampoo bars
  • mm
Egenskaber:
PH-værdi 11,9
Indhold af vaskeaktiv substans: 50-53%
Indsatskoncentration: 2-50%
Ryd

Yderligere information

Vægt N/A
Antal ml/liter

, , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *