Carnaubau voks

16,00 DKK205,00 DKK

Inci: Copernicia prunifera( carnaubau) wax

Oprindelse: Brasilien

Udseende: Mørk gul. I flager.

Fremstilling: Vegetabilsk voks, der udvindes af bladene fra palmetræet / copernica cerifera) . Udvundet uden brug af kemikalier. Ingen blegningsproces. Pesticidfri.

Type: Der findes forskellige grader af carnaubauvoks. Denne er type 3.

Smeltepunkt: 80-85 grader

Om:

Carnauba, også kaldet palmevoks, er en voksform, der udledes fra Carnaubavoks-Palmens blade, en plante som både stammer fra, og bliver dyrket i de nordøstlige brasilianske stater Piauí, Ceará og Rio Grande do Nort

Dosering: 2-40%

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , , ,

Beskrivelse

Carnaubau voks er den hårdeste voks man kan få.
Der er flere steder man med fordel kan anvende carnaubauvoks:
Mange af punkterne er identiske med candelilla voksens muligheder.
  • Fortykker uden at lave en gel type.
  • Ændrer produktets viskositet.
  • Giver en overflade effekt, der yder beskyttelse for huden.
  • Den kan anvendes med de fleste andre både naturlige og syntetiske vokse og resins.
  • Den giver ekstraordinær filmdannelse muligheder.

Ligesom med candelilla voksen, så hvis man ønsker at bruge carnaubauvoks istedetfor bivoks i en opskrift, til et vegansk produkt, så skal der bruges mindre end af bivoksen.

Afhængigt af produkt og ønsket fasthed kan det variere.

Carnaubauvoks består af en interessant sammensætning af;

  • 85 % Voks estere
  • 15% frie fedtsyrer,- fedt alkoholer og resins.

Velegnet til:

  • Salver
  • Balms
  • cremer og lotion af de mere fede typer, hvor der ønskes vandafvisende effekt
  • Læbepomader
  • Mascara
  • Lipgloss

Yderligere information

Vægt N/A
Antal gr/kg

, , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *