Candelilla voks perler / til scrubs

37,00 DKK590,00 DKK

Inci: Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax

Oprindelse: Candelillavoks udvindes af bladene fra en busk, der oprindelig stammer fra Mexico og visse steder i USA, som f.eks Texas. Den kaldes også Vortemælk.

Udseende:  gullig fin pulver, mild duft.

Specielt velegnet til: Candellila voks er her blevet smeltet og derefter sprayet og nedkølet meget hurtigt, for at få det ønskede produkt.

Det her er den fine type, der er meget velegnet til ansigts scrub produkter. Men nok lidt for fin til kroppen.  Også super velegnet til flydende håndsæbeprodukter, hvor man vil opnå en mild scrub effekt, da cannellia voks ikke opløses i vand, heller ikke på længere sigt.

Har den fordel, at produkter med den i giver en fin voks overflade beskyttende effekt efter brug, der holder længe. Så rigtig god hvis man arbejder meget med vand eller skal desinficere hænderne mange gange i løbet af dagen, da man på den måde ikke får udtørret huden i dybden.

Candelilla voks er en af de voks typer, der har det højeste smeltepunkt. Nemlig 70 grader.

Den holder derfor i de produkter den tilsættes. Dog er det vigtigt ikke ved scrubcremer f.eks at tilsætte den i opvarningsfasen, da den så vil smelte ud, og istedet fungere som emulgator. Den bør tilsættes når opvarmning har fundet sted og produktet er taget af varmen og kan rørers i omkring 40-45 grader.

Velegnet til:

  • Ansigts scrubs
  • cremer og lotion hvor der ønskes fin scrub effekt
  • Spa behandlinger
  • Rense produkter
  • flydende håndsæber
  • Sæber

Dosering: 1 – 20%

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , ,

Yderligere information

Vægt N/A
Antal gr/kg

, , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *