Babassu butter

(1 kundeanmeldelse)

45,00 DKK355,00 DKK

Inci: Orbignya oleifera

Oprindelse: Vildt dyrket fra Amazonas regnskove.

Udvindes af kernerne fra Babassu palme træet.

Udtrækning: Koldudvundet. Dette er en af virgin butter, derfor er den  ikke som andre typer butter hydrogenated. Og er heller ikke blandet med andre butter.

Udseende: Beigeagtig. Lidt fin speciel nødde agtig duft.

Smeltepunkt:  ca 40 grader

Opbevaring: Kan opbevarer på køl, men ikke absolut nødvendigt så længe det blot opbevares ikke for varmt. Under 20-22 grader. Opbevar væk fra lys og i en fast bøtte. Ikke i en pose. Den bliver blødere ved varme temperaturer.

 Velegnet til /dosering:

  • ren kropsbutter /Massage /100%
  • tilsætning til cremer/lotion / 5-20%
  • Balms / 5-100%
  • Tilsætning til sæber / 5-20%
Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , ,

Beskrivelse

Om: 

Babassu jomfru olie, indeholder et ret højt indhold af lauric- og myristic syre, som gør den til en meget letoptagelig og hudvenlig olie/butter. Den har et smeltepunkt tæt på kropstemperatur, der også gør den let optagelig.

Den sammenlignes ofte med kokosfedt, og har egenskaber som den. Bruges ofte som substitut for kokosfedt. Da dens smeltepunkt dog er en del højere end kokosfedt er, kan den være med til at give en mere fast konsistens til produkter som :

  • Læbepomader
  • Balms
  • Salve mm

Den er velegnet til både tør og fedtet hud fordi den både er meget mager som kokosfedten, og blødgør uden at overfedte i huden.

Den er meget velegnet til at bruge til de fleste typer produkter ligesåvel som den kan bruges som den er.

Yderligere information

Vægt N/A
Antal gr/kg

, , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *