Avocado butter

40,00 DKK300,00 DKK

Inci: Persea gratissima (avocado) oil (and) Hydrogenated vegetable oil and Tocopherol 

Oprindelse: Butter fra koldpresset avocadolie og naturlige butters.
Avocado olie fremstilles af frugten fra avocadotræet.

Udtrækningsmetode: Koldpresset/ fraktioneret/hydrogenated olie.

Udseende: Fast form, svag lysegrøn. svag og mild duft af avocadoolien. Måske en anelse nøddeagtig duft.

Smeltepunkt: 35-40 grader

Opbevaring: Kan opbevarer på køl, men ikke absolut nødvendigt så længe det blot opbevares ikke for varmt. Under 20-22 grader. Opbevar væk fra lys og i en fast bøtte. Ikke i en pose. Den bliver blødere ved varme temperaturer.

 Velegnet til /dosering:

  • ren kropsbutter / 100%
  • tilsætning til cremer/lotion / 5-20%
  • Balms / 5-100%
  • Tilsætning til sæber / 5-20%
Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , , ,

Beskrivelse

Om:

Avocadobutter har som frugten et højt indhold af Vitamin A,-B,-C,-D,-E,-F og H. Dertil kommer indhold af Lecithin,- phytosterol,- chlorophyl og aminosyrer. (Især histidin)
Dette gør den til en meget velegnet olie/butter til de fleste typer hudpleje.
Avocado blødgør huden og genopbygger hud der har fået skader fra sol eller vind. Den er meget letoptagelig, og derfor velegnet til massage produkter eller behandlings produkter.
Da den ikke har en pore stoppende effekt på huden, er den meget velegnet til acne produkter.

Hjælper til at holde huden smidig, og velegnet til tørhed og krakelerede hudsteder.
Kan også tilsættes til sæbe i slut fasen for at gøre denne mere blød og creme agtig.

Denne butter laves ud fra den koldpressede avocado olie, som bliver kørt igennem en fraktioneringsproces, for at skille fedtsyrerne, og derefter hydrogenated for at forvandle olien til en blød fast butter.Den er desuden blandet med GMO fri soya olie og tilsat E-Vit. for bedre holdbarhed.

En butter er en hydrogenated olie. Det vil sige en olie der bliver fyldt med Hydrogen/brint og bliver så at sige fuldt  mættet med det, og på den måde ændrer form fra en olie der for de fleste oliers vedkommende er flydende det meste af tiden, til en butter der har en fast konsistens hele tiden. Når man fylder hydrogen/brint ind i en olie, så sker der udover at den ændrer form, også en ændring i andre aspekter ved den. F.eks har en butter en betydelig længere holdbarhed end selve olien har.

Og når man mætter olien helt med hydrogen/ brint, så kan man også ændre selve dens molekylære opbygning, således at fra at bestå af  de skadelige trans fedtsyrer ,så ændres det til mættede fedtsyrer.

Yderligere information

Vægt N/A
Antal gr/kg

, , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *